stety niestety - popieram w całej rościągłości
auta to tu nie uświadczy za bardzo - a to o tej gwiazdeczce chyba w dedykacji pisałeś ??![]()
stety niestety - popieram w całej rościągłości
auta to tu nie uświadczy za bardzo - a to o tej gwiazdeczce chyba w dedykacji pisałeś ??![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ula nie tylko o tej.
Nie chciałem ścinać ostatniej fotki, bo tylko miniatura byłaby "czysta".
ale jeśli wrócimy do poczatku...........
Janusz mnie zawsze irytuja takie pantofle u modelek... nie wiem czy dodaja uroku? Mysle, ze wrecz przeciwnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie powiem żebym był ich zwolennikiem.
Ale tu raczej chodzi o urodę kobiety i cały kadr.
Dało się to taki zrobiłem.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A nie dało się gościa z piętra przegonić? Spitolił takie fajne ujęcie
Kurczę, lubię takich mistrzów drugiego planu. Zawsze ktoś wlezie...
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Heniu jeśli mam widzieć własny błąd/y w tych zdjęciach, to tylko brak wykadrowania.
Na takich imprezach nie ma czasu na czekanie. Trzeba się czasem łokciem rozepchnąć, czasem kogoś pogonić lub opier..............ć za "pazerność".
Modelki stoją chwilę w jednej pozie i idą gdzie indziej, a spora grupa za nimi. Zrobiłem ok. 35 zdjęć z czego kilka jest ruszonych, kilka wyrzuciłem bo tłumoki w kadr mi głowę albo ramię wsadziły. Naprawdę dobrych jest może z 15.
Robiłem je dla siebie i dla Was, nikt ich więcej nie zobaczy.![]()
Jeśli mam być szczery to nie tylko..., choć to się najpierw rzuca w oczy. Te modelki na Twoich zdjęciach są albo niedoświetlone (ostatnie), a jak są w miarę to znów mają karnację skóry wpadającą w żółty kolor.
Wiem, że obróbki się uczysz dopiero ale takimi zdjęciami raczej byś nie zachęcił do kupna tego aparatu.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie