|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak przesadzilem.Wg listy jest fotka co zebrala najwieksza ilosc punktow.I ona wygrywa.Chyba,ze uwazacie ze wygrac ma ta ktora zdobyla najwiecej max ocen.To wtedy wg jednych ona ma wygrac.Jesli juz jedna dostala dwa maxy to tylko kwestia zeby przekabacic jednego i wygrywa ona.Czy to jest slusze Czy to przesada pisac o tym.Ja nikogo o nic nie oskarzam.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jesteśmy w jednej piaskownicy więc nie "uwazacie" a "uważamy", a toto co? I kto kogo ma przekabacać, Wiesz takie teksty są na prawdę przykre.Zamieszczone przez Mirek54
---------- Post dodany o 15:45 ---------- Poprzedni post był o 15:42 ----------
Zgodziłem się na udział w konkursie, jako juror a teraz inny juror pisze że jestem do "przekabacenia" - głupio mi po prostu.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zawsze pisze o kazdej sytuacji.Nigdy nie wykluczam niczego.Jesli wcodze do pokoju to nie wacham i nie mowie -A cuz to za zapach jakis taki zamorski dziwnie mi znajomy niewatpliwie dajacy sie zapamietac?.Tylko pytam kulturalnie-Czy ktos sie zesrac raczyl,bo smierdzi i trzeba wietrzyc.
Na PW tez Ci odpisalem![]()
I tak Was lubie
Pewnie masz racje.To wyjasniam
Glosujemy w konkursie.Wygrywa jakis nr,nie istotne jaki,nie istotne czyj.Wygrywa,bo zdobyl najwieksza ilosc punktow.Z czystej ciekawosci zapytalem jak inni zaglosowali.Chcialem sobie zobaczyc i wyrobic zdanie o preferencjach innych.I sie okazuje,ze moje glosy i punkty sa calkiem inaczej przypisane jak je przydzielalem.
Po tej sytuacji i ponownym przeliczeniu wychodzi ze fotka wygrana nie jest fotka wygrana.Trudno.Jednak nie czekajac dlugo dostaje wiadomosc ,ze ktos inny teraz ma problem,bo jego glosy nie tak byly przydzielone jak on chcial,bo nie wiedzial jak chcial,a teraz wie bo wyszlo teraz inaczej.
Teraz na zimno-jak bys teraz pomyslal??.Ktos cos miesza bo wygrany sie zmienil?? Teraz dogrywka i wychodzi,ze trzeci to moze byc pierwszy a jak calkiem nie pojdzie to moze znowu dogrywka,a jak ktos kogos nie przekona to ktos inny zadecyduje inaczej.Niezly mlyn,prawda.To wchodze i sie pytam -kto sie zesral.a nie chcac miec butow brudnych bo moge wdepnac to sie wycofuje.
I tak Was lubie
Panowie, co Wy odstawiacie...
Czytam regulamin i czytam, i nie widzę problemu... Może źle czytam.
Ustalalcie na początku, jednoznacznie kto jak głosował. A potem zliczcie głosy zgodnie z regulaminem.
I by uniknąć więcej kwasów, to może zrobcie to publicznie.
Hmm?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ale się porobiło, eech
na mój rozum ja bym to zrobił tak:
ustalam liczbę punktów za 1, 2 , 3 i kolejne miejsca
każdy z jurorów otrzymuje wszystkie zdjęcia do oceny i skalę punktową (ftp albo dropbox)
organizator sumuje i wrzuca do wspólnego katalogu wyniki (ftp lub dropbox) aby pozostali jurorzy widzieli jak ich punktacja została przypisana
organizator ogłasza wyniki
nie potrzeba żadnych dogrywek, wyciąganie różniczki drugiego stopnia z zadania arytmetycznego jest bez sensu.
nie trzeba arkusza google, bo tu liczydło wystarczy
nie trzeba tworzyć podforum i podgrup, bo silnik forum - patrz PW obsłuży wysyłanie wiadomości zbiorowych do wszystkich jurorów i wice-versa
---
laureat się cieszy i forum zadowolone.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Andrzeju szczęścia dopełnieniem było by jeszcze zapodanie KTO wygrał, sama buśka osia, choć przesympatyczne, to nie wszystko jak dla mnie.
The question is: What is a Mahna Mahna?