I teraz jak tu murarzy popoprawiac,zeby to prosto byloZałącznik 76807Załącznik 76806
I teraz jak tu murarzy popoprawiac,zeby to prosto byloZałącznik 76807Załącznik 76806
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Masz dobrą "poziomicę"![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję Mirku, że Ci się chciało. Fotka wygląda dużo lepiej i nie mam zamiaru tego ukrywać![]()
Dobry wieczór,
Trochę biżuterii![]()
Urodziwa biżuteria, czyjego projektu? O najmodniejszych kolorach w tym sezonie nie wspomnę już. A tak poważniej, piękne i precyzyjnie wykonane, nie pierwsze to zresztą kroplowe Twojego autorstwa.
Podziwiam. Najbardziej dwójkę![]()
Dziękuję. Lubisz naszyjniki ?![]()
Lubię, choć bardziej na wystawie u jubilera niż na szyi. PS. Numeracja zdjęć nie zgadza się z kolejnością wstawienia, co trochę mylące. Ale naszyjnik pośrodku
![]()
Obiecałem ,że odwiedzę Twój wątek .
Cmentarne - podoba mi się taka sentymentalna podróż ,ale gdybym miał wybrać to 1 i 15 najbardziej wartościowe .
Formy okienne itp nie znam się ale widać ,że helmuth ma konkurenta
Botaniczne zdecydowanie "ostatni zawijaniec " może inaczej bym kadrował .
Szkiełkiem i okiem... kurcze jest potencjał ciekawi mnie czy masz zdjęcie jak np ta panna np komponuje się między tymi dwoma "ortodoksami " a resztą grupy .
Róż głową - ktoś napisał " masz oko do detali "
Kocia rodzina wow na 2 zdjęciu to prawdziwy tygrys .
Biżuteria - prawdziwe fajerwerki kolorów.
O kurde przeoczyłem biżuterię a taka fajna. Złoty pierścionek pierd...... Bronek z wystawy, posiedzi Bronek za ten pierścionek do sprawy![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ