Owszem, żartuję sobie. Co do trzeciego - też pewności nie miałem i profilaktycznie prąd wyłączyłem. Gdybym tego nie zrobił pewnie zdjęcia bym nie wstawił![]()
Owszem, żartuję sobie. Co do trzeciego - też pewności nie miałem i profilaktycznie prąd wyłączyłem. Gdybym tego nie zrobił pewnie zdjęcia bym nie wstawił![]()
Ostrożność z prądem wskazana, natomiast jeśli o fotografie chodzi, masz oko do wyłapywania ciekawych detali, co zresztą dobrze widać po zdjęciach prezentowanych w galerii. Ponieważ tam nie mogę jeszcze komentować, to tu wyrażam uznanie. Ostatnie, czyli koci duszek, świetne, tak plakatowo-graficznie wyszło![]()
Dziękuje. Miło mi. Nie możesz komentować ? Wielka szkoda. Podejrzewam, że masz sporo do powiedzenia w temacie fotografii. Administratorze, jeśli czytasz te słowa bądź tak uprzejmy i dopuść PaniąNikt do głosu w galerii klubowicza. Z pewnością warto![]()
Długo przygotowywałeś się do trzeciego zdjęcia? Tak się pytam bo ten kabel to tak z przypadku akuratnej długości i z dwoma wtyczkami męskimi hihi![]()
1 za miniaturę bo fajnie w niej wygląda, 3 brawa za pomysł i wykonanie, 2 taka nijakia![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 15.12.12 o 22:33
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
coś tam czasu trwało. Kabel akuratny nie był i przyciąć musiałem a i trochę zejszło coby gniazda(żeńskie) znaleźć
![]()
Podoba mi się trzecie z ostatniej wrzuty, ale dla przyzwoitości powinieneś opatrzyć je ostrzeżeniem, że próby plagiatowania grożą śmiercią lub kalectwem![]()
Elektryk zapomniał pod tynkiem położyć kawałek przewodu, dlatego taki by-pass
---------- Post dodany o 23:32 ---------- Poprzedni post był o 23:27 ----------
Co tu się dzieje, jakaś perwersja!
Ciekawe, jak wygląda gniazdo męskie? :roll"
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wtyczki fajne
Dziękuję komentującym.
A dzisiaj na spacerze kocią rodzinkę przyuważyłem i prezentuję.
Pozazdrościłam Ci tych kotów
Pierwsze "widmowe" - ten duszek z tyłu czyni fotkę. Na drugim kocia matka ma mord w oczach, gotowa do gardła skoczyć w obronie dzieciaków. Bardzo fajny reportaż z życia zbiorowości dzikotów. Udało się![]()