Moje gratulacje dla zwycięzców, również dla Andrzeja za pomysł i realizację i wszystkich współtworzących ten konkurs.
Moje gratulacje dla zwycięzców, również dla Andrzeja za pomysł i realizację i wszystkich współtworzących ten konkurs.
Zasłużone gratulacje dla laureatów i organizatorów!
Gratuluję zwyciężcom! Brawa dla organizatorów! Dziękuję za nominację do konkursu.
GRATULACJE dla zwycięzców.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
No wlasnie dobre,bo niby jako jeden z wielu sprawiedliwych nie mam uprawnien,zeby to zobaczyc,wiec zapytalem.Nie mialem tez normalnie mozliwosci otworzenia wszystkich fotek o dokladnego poprownania.Musialem kombinowac,zeby to jakos kazde zdjecie zobaczyc.Jedno nawet mi sie powtorzylo.Nie wiem czy inni tez to zauwazyli,czy moze po prostu tak jak im sie otworzyly to zaakceptowali.
Nie rozumiem dlaczego to wszystko takie tajne,czy nie moze bysc tak jak ze zdjeciami do kalendarza.Jak cos jest tajne to rodza sie pytania.Np dlaczego mimo kilkukrotnego podejscia do ogladania fotek otwieraly sie jedne jako pierwsze i pozniej nic poza tym.Jakies tajne sily dzialaly??.
No rzeczywiscie dobre,dobre bo zapytalem czy dobre bo tajne.Mi to rybka,w zasadzie to zabawa,ale jak sie bawic to tak,zeby bylo wiadomo kto ocenia zabawe i czy ma mozliwosc dobrej oceny.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Gratulacje dla laureatów.
Jedno ze zdjęć, było moim faworytem
Apz-owi gratuluję, że jego pomysł się wreszcie zrealizował.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gratuluję zwycięzcom, a apz-owi za pomysł i przeprowadzenie przez rafy "od pomysłu do przemysłu".
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.12.12 o 13:28
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|