“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
pierwsze dwa - świetne kadry, nawet jesli wyciągnięty ten pomarańcz to nadaje fajnego klimatu, przyjemnie popatrzećpzdr
Obróbka sprawia wrażenie, jakby zdjęcia były z taniej gazety a nie z "poważnego" magazynu
Najbardziej, podoba mi się pierwszy kadr.
Więc już tam nie leżą. Wanilia zebrała je ze sobą- przydadzą się do innego zdjęcia.
Ciekawe tylko, gdzie je trzyma po powrocie do domu?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może w ciele? To najlepsze miejsce dla kości![]()
Jakieś duże ciało potrzebne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale my nie mówimy o mięsie ino o kościach![]()
Późna Jura, albo wczesna jesień. "Wszystko zależy od punktu widzenia".(chyba AA)
---------- Post dodany o 12:57 ---------- Poprzedni post był o 12:54 ----------
No ja rozumiem, kości są w mięsie, nie? Ale żeby tak gnat ożreć ... "trza mieć zaparcie - samozaparcie". (JB chyba)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kości zostały rzucone...;P
Wielorybie , reniferowe i inne. Leżą tam, nie brałam do domu, bo ja raczej koścista nie jestem ;P
Kolorki nieco podrasowane, ale wydaje mi się , że w granicach przyzwoitości (rozważę jednak wasze głosy) bo tam trawa ma taki rudy kolor- trawa i porosty.
Wrzucam jeszcze jedną ulubioną osady naukowej Nyallesund- tam też trawa taka sama
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/