Strona 8 z 27 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 269

Wątek: Nasze samochody i czasami innych :)

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Nasze samochody i czasami innych :)

Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    Mirku, chiba tak, Rysiek ma słuszność
    Klocic sie ne zamierzam,ja ogladam je z reguly od strony drzwi kierowcy a pozniej juz od wewnatrz.Ale jak tylko wyszly to Xedosa 6 wykanczalem-sliczna byla ta zabawka.Nisko latala na tamte czasy..

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

Xedos - jeden z najlepszych modeli "Mazdzi". ale od tego czasu mineło dużo czasu. ten egzemplarz to pierwszy rocznik tzw. nowej mazdy 6 (200, czyli zupełnie nowej konstrukcji o tej samej nazwie. bodajże po 3 latach dokonano lekkiego liftingu (jak zawsze w motoryzacji).
    ta też lata dość nisko. Na felgach 18 cali (niski profil i dość szerokie czoło opony) auto przy rozsądnej lecz brawurowej jeździe nie chce się odkleić od asfaltu (nie załącza się kontrola trakcji)
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

| OlyJedi Awatar Rysiek_O
    Mieszka w
    47-364 Komorniki
    Siła reputacji
    312
    Moja galeria

Kolega miał 929 jakies 25 lat temu, to była bryka ..
    Rysiek_______________
    Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Pamietam jak podjechalem ze swoja(miala wtedy 187tys przebiegu)Wymienic olej.Majster pyta o swiece.I tak sie zaczelo.Od slowa do slowa okazalo sie ze nie wymienialem w niej nic procz filtrow od nowego.Chcielismy zobaczyc te swiece.Nie bylo chetnego,ktory by sie odwazyl wykrecic jak uslyszeli ile czasu tam siedza.Po odkreceniu poszly na swoje miejsce-nie bylo w nich do zarzucenia.Po miesiacu poszla na zlom.Facet parkowal merca przede mna(automata).Popil i chcial szybko odjechac.Byl na wstecznym.Siedzial tylnymi kolami na moich przednich siedzeniach.Do dzis jej zaluje.

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

A widzieliśście już nowa 6? Miałem przyjemność pomacać to. Wróżę z fusów, ze bedzie duzy sukces rynkowy. Doszliśmy z kumplem-dealerem Mazdy do wniosku, ze konkurencja tego auta jest w ciemnej d****e.

| OlyJedi Awatar Rysiek_O
    Mieszka w
    47-364 Komorniki
    Siła reputacji
    312
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    A widzieliśście już nowa 6? Miałem przyjemność pomacać to. Wróżę z fusów, ze bedzie duzy sukces rynkowy. Doszliśmy z kumplem-dealerem Mazdy do wniosku, ze konkurencja tego auta jest w ciemnej d****e.
    Teraz ma być nowa 6, ale nie widziałem jeszcze... Szkoda że CX7 zastąpiona jest CX5, Za to MX5 potrafi pokazać pazur
    Rysiek_______________
    Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria

jeżeli nowa będzie tak dobra jak tam na zdjęciu to na pewno będzie sukces . mój znajomy co prawda 2 razy starszy ode mnie kiedyś kupował mazde w pewexie. Do dziś mówi, że to najlepszy jego zakup sklepowy.
    No, mazda 929 to się już nie spotyka . podobny piękny stary samochód to opel senator.
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Ta nowa jest w trzech wersjach.Wersja podstawowa no jak cie moge.Natomiast ta wersja srodkowa i wersja sport to ma wg mnie za wysokie klasy w ubezpieczeniu.Nie kazdy bedzie mogl sobie pozwolic.Trza zobaczyc po roku jak ADAC okresli,bo wyglad to jedno a elektronika do drugie.

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Ta nowa jest w trzech wersjach.Wersja podstawowa no jak cie moge.Natomiast ta wersja srodkowa i wersja sport to ma wg mnie za wysokie klasy w ubezpieczeniu.Nie kazdy bedzie mogl sobie pozwolic.Trza zobaczyc po roku jak ADAC okresli,bo wyglad to jedno a elektronika do drugie.
    Właśnie tą w wersji sport macałem. Nie jestem fanem marki ale można zapomnieć o zdrowym rozsądku na widok tej fury.

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    Właśnie tą w wersji sport macałem. Nie jestem fanem marki ale można zapomnieć o zdrowym rozsądku na widok tej fury.
    Oj kazda marka nowosci ma fajne.A7 od AUDI,beemki tez te nowe niczego sobie.A tak po prawdzie to bryla to mi najlepiej od KIA podchodzi.Tylko,ze tego pozniej nikt nie chce kupic mimo,ze daja 7 lat gwarancji.A srodek to modele przestarzale,ktorych juz nie produkuja inni.