Strona 336 z 475 PierwszyPierwszy ... 236286326334335336337338346386436 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.351 do 3.360 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    http://techtrendy.pl/top10id,37606,p...l?ticaid=5fa89

Ranking Top10 najlepszych aparatów
    Zachwyciliśmy się
    Trybem LiveView - musisz zobaczyć, żeby uwierzyć.

A to ten aparat ma inny tryb niż LiveView... ?

Cytat Zamieszczone przez elfior Zobacz posta
    Jak spisuje się OMD w minusowych temperaturach, bo w specyfikacji napisali do 0 stopni, a dziś mam zamiar po raz pierwszy popstrykać na mrozie
    Moje G5 już raz zamarzło prawie i nie ma problemu. Należy tylko uważać przy wracania do ciepłego.

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Najlepszy jest ten Panasonic DMC-G57. To pewnie jakiś model na rynek hamerykański
    A na zdjęciu mają G3 :P

Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Nie czytać, nie oglądać ale zasuwać robić zdjęcia. Wyjdzie tylko na zdrowie
    Dokładnie
    Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

| OlyJedi Awatar sylwiusz
    Mieszka w
    Warsiawa
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez elfior Zobacz posta
    Jak spisuje się OMD w minusowych temperaturach, bo w specyfikacji napisali do 0 stopni, a dziś mam zamiar po raz pierwszy popstrykać na mrozie
    Nie przejmowalbym sie za bardzo tym. Ze sprzetow, ktore uzywalem, tylko chyba Pentax K5 moze oficjalnie pracowac w ujemnych temperaturach, a jednak nigdy nie bylo problemu. Jakosc obrazu moze byc tez lepsza Tylko jak napisal Stroos - bardzo ostroznie przy powrocie do ciepla - szczelne opakowanie zanim sprzet sie zagrzeje jest konieczne.
    Pozdrowienia
    Sylwek
    the convert

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar adambieg
    Mieszka w
    Miasto nad Brdą
    Siła reputacji
    110
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sylwiusz Zobacz posta
    Nie przejmowalbym sie za bardzo tym. Ze sprzetow, ktore uzywalem, tylko chyba Pentax K5 moze oficjalnie pracowac w ujemnych temperaturach, a jednak nigdy nie bylo problemu. Jakosc obrazu moze byc tez lepsza Tylko jak napisal Stroos - bardzo ostroznie przy powrocie do ciepla - szczelne opakowanie zanim sprzet sie zagrzeje jest konieczne.
    Potwierdzam, E-pl1 i E-pl2 testowane przez jakieś 2 godziny na mrozie -15 stopni. Po powrocie do domu nie wyjmować z zamkniętej torby przez 2 h i żadnych problemów nie będzie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Pracowałem kiedyś w pewnym wydawnictwie, wydającym czasopisma branżowe, głównie z zakresu logistyki i transportu. Pewnego razu przeprowadzałem ankietę na temat popularności i awaryjności różnych marek marek wózków widłowych wśród kierowników magazynów dużych punktów logistycznych. Jakież było moje zdziwienie, gdy wyniki mojej pracy trafiły do kosza, a opublikowany "ranking" wieścił zupełnie innego zwycięzcę - tego, który wykupił całoroczną reklamę na pierwszej stronie (taka rozkładana okładka) we wszystkich trzech tytułach z branży wydawanych przez wydawnictwo. Na szczęście niedługo potem mnie wyrzucili
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Pracowałem kiedyś w pewnym wydawnictwie, wydającym czasopisma branżowe, głównie z zakresu logistyki i transportu. Pewnego razu przeprowadzałem ankietę na temat popularności i awaryjności różnych marek marek wózków widłowych wśród kierowników magazynów dużych punktów logistycznych. Jakież było moje zdziwienie, gdy wyniki mojej pracy trafiły do kosza, a opublikowany "ranking" wieścił zupełnie innego zwycięzcę - tego, który wykupił całoroczną reklamę na pierwszej stronie (taka rozkładana okładka) we wszystkich trzech tytułach z branży wydawanych przez wydawnictwo. Na szczęście niedługo potem mnie wyrzucili
    Widzisz... to jest tak... dostałeś za zadanie przeprowadzić ankietę i na jej podstawie ustalić ranking.

Czy zapytałeś szefa kto ma być na pierwszym miejscu tego rankingu ?

PS.

gdybyś tak postąpił to nie zmarnowałbyś czasu na robienie ankiet, od szefa dostałbyś podwyżkę za kreatywność

żeby było śmieszniej z przetargami jest podobnie, jeżeli ktoś się uprze że przetarg ma wygrać Pan z czerwonym krawatem to tak będzie

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adambieg Zobacz posta
    Potwierdzam, E-pl1 i E-pl2 testowane przez jakieś 2 godziny na mrozie -15 stopni. Po powrocie do domu nie wyjmować z zamkniętej torby przez 2 h i żadnych problemów nie będzie.
    Moje E3 potrafilo pol dnia bez zajakniecia rzezbic w okolicach -20.
    Deczystaes pewnego razu od rana do poznego popoludnia smigal w okolicach -30 stopni i ma sie dobrze
    Mrozy do -20 to pikus.

pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów

| OlyJedi
    Siła reputacji
    62
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nyny Zobacz posta
    Moje E3 potrafilo pol dnia bez zajakniecia rzezbic w okolicach -20.
    Każdy aparat to potrafi. Producenci zabezpieczają się tylko na wypadek uszkodzeń powstałych na skutek zawilgocenia sprzętu po przeniesieniu do ciepłego pomieszczenia.
    Akumulatory wyraźnie tracą pojemność na mrozach.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar easy_rider
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez strOOs Zobacz posta
    Zachwyciliśmy się
    Trybem LiveView - musisz zobaczyć, żeby uwierzyć.

A to ten aparat ma inny tryb niż LiveView... ?
    Być może mieli na myśli LIveBulb... a to naprawdę trzeba zobaczyć

| OlyJedi Awatar qwert
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Za 43 RUMORS spadek cen na OM-D E-M5 w Anglii i Francji .

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez qwert Zobacz posta
    Za 43 RUMORS spadek cen na OM-D E-M5 w Anglii i Francji .
    jakieś konkrety? kwoty? daty?

Uprawnienia umieszczania postów