Napisałem wyżej. Nie chodzi o punkciki tylko o argumentacje zastosowaną przez Jan_Sa. Rzucanie takimi teścikami jest nic niewarte. Jak widać najnowsza konstrukcja canona jest dealeko w tyle - i co z tego... sprzedaje się jak ciepłe bułeczki.
---------- Post dodany o 21:08 ---------- Poprzedni post był o 21:07 ----------
No sam potwierdzasz jaki jest sens rzucania takimi zestawieniami - żaden.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
nie rozumiemy się , nie chodziło mi o udowodnienie że Olympus jest be a Sony cacy tylko o spostrzeżenie że tańsze i prostsze modele bezlusterkowców mają coraz silniejszą konkurencję w postaci zaawansowanych kompaktów. Zaimplementowanie przez Olympusa nowej matrycy to krok w dobrym kierunku - pozwoli trochę oddechu złapać ale konkurencja nie śpi...
Koledzy i koleżanki, chwilę mnie tu nie było, a pozmieniało sie mnóstwo (RE ;/), zastanawiam się nad tym małym cacuszkiem, ale chciałbym się nim pobawić. Wiecie, gdzie w Krakowie można go pomacać? Są już w MM i podobnych?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wideotest:
E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1
I jeszcze jeden teścik: http://digital-photography-school.co...n-e-pm2-review
E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1
Świetny mały aparacik. Postanowione - w przyszłym roku robię upgrade z EPL2 do EPM2![]()
Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
"If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Tego co wypuści świeże to raczej nie będę kupować bo i cena będzie odpowiednio "świeża"
Zobaczymy, może EPL5? Czas pokaże... W każdym razie już EPM2 ma wszystko czego mi potrzeba.
Sprzętu więcej niż umiejętności. FF+APS-C=cokolwiek
"If you are looking for the perfect camera, it doesn’t exist and never will."