Się udzielam tam gdzie coś zobaczę interesującego
Pozdr
Się udzielam tam gdzie coś zobaczę interesującego
Pozdr
40. FOTO-k-UBEK, odbicie kubka w kartce papieru
Tak sobie siedziałem i spijałem kawę z kubka z kotem. Sfociłe kubek, wydrukowałem go na laserówce i sfociłem go jeszcze raz stawiając na tej kartce
41. Cień inaczej lub miejsce zbrodni. Cień sfocony późnym wieczorem w świetle ulicznych lamp w "DRAMATYCZNEJ TONACJI".
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 11.11.12 o 03:36
42. Jeszcze coś z wysłużonego SP 320, lekko to tonacją HDR potraktowałem oraz jasnością i kontrastem.
![]()
43. Kolejne z umorusanym kotkiem czyli TERMINATOR
44. Krwawe pole
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 12.11.12 o 02:51
Kubek z kotkiem bardzo mi się podoba.
Oglądany na komórce robi największe wrażenie na mnie z ostatnich wrzutek.
Gratuluję pomysłowości. Kombinowanie popłaca
Wysłane z Samsung Mobile
Było: Panasonic GX1, Olympus E510
Jest: Panasonic GX7
Głupie pomysły od razu zreazlizowane często są najfajniejsze bo od razu zrobione i bez kombinowania. Może Cię zaskoczę ale to zdjęcie z kubkiem przykładowo nie ma nic wspólnego z sepią ono samo tak wyszło a było robione w kolorze i jest w kolorze. Robiłem je o 4 nad ranem i jedyne źródła światła to żyrandol z halogenami i lampka z niedużą świetlówką, kartka papieru została wydrukowana na laserówce Xeroxa czyli była CZ-B, oryginalne kolory kubka to też CZ-B. Ja osobiście się zdziwiłem, że wyszło tak SĘPOWATO![]()
45. Szklana ściana czyli ściana szklana - zagrajmy w szachy. Tak ją z lewej strony "WYGŁEM" bo za "prostacka" była
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 12.11.12 o 16:05
46. JAR 33 czyli znalazłem kutrusia z Olusi 550 UZ'usia. Taka tam zabawa z kolorem selektywnym całej fotki a sam kuter jeszcze dodatkowo stonowany HDR'em. Czyli razem efekt masła maślanego
![]()
Teraz coś dla schizoli bo to zdjęcia z łódzkiego "Kochanówka" czyli szpitala dla tych co świat widzą inaczej a co niektórzy tak widzą inaczej, że nawet klamek nie dostrzegają.
47.
48.
49.
![]()