Latarnia strasznie dziwnie wyszła. Bo nicy budynki dookoła mają prawidłową perspektywę, a ona leci.
Zamek pokolorowany w stylu "Top Gear shot", ale drzewa za to fajne.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Fota z latarnią to panorama w szerz i w górę złożona od 5 do 7 zdjęć (nie pamiętam bo to 1,5 roku temu robiłem) dla tego latarnia leci bo foty z góry panoramy są robione pod górę. Musiałbym robić wszystkie zdjęcie z poziomu połowy latarni aby wszystko w miarę jakoś wyszło.
Co do zamku to fota robiona w programie "DRAMATYCZNA TONACJA" z Olka. Szczerze to ja jestem fanem tego programu z automatu![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Ja to robiłem 1,5 roku temu a zdjęciami zbytnio się nie bawiłem w PS bo służy mi raczej do czego innego![]()
Ja tam urazy nie mam, każdy pisze co sądzi. Ok, wydrukuję i przytulę i będzie dopieszczona hihi - taki żart
. Nie mam innej lub kilku zdjęć abym poskładał na już. Z czasem coś nadrobię
---------- Post dodany o 14:06 ---------- Poprzedni post był o 13:52 ----------
Ale generalnie miło, że mam jakiś krytyków, którzy tu zaglądają bo myślałem w pewnym momencie, że będę pisał sam do siebie![]()
Dobra, kolejne moje foto paskudztwa
37. Olesław SP 320, stara fota ale jakoś te ławki zawsze działają na mnie kojąco
38. Olesław 550 UZ wolna interpretacja oryginalnego zdjęcia
39. No i E-PL2 z Jupiterem 37A plus atak zimy na jarzębinę rosnącą przed moim balkonem
![]()
37- myślę, że dokonałeś świetnego wyboru punktu, z którego zrobiłeś zdjęcie. Super!
Pozdr