Latarnia strasznie dziwnie wyszła. Bo nicy budynki dookoła mają prawidłową perspektywę, a ona leci.
Zamek pokolorowany w stylu "Top Gear shot", ale drzewa za to fajne.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Fota z latarnią to panorama w szerz i w górę złożona od 5 do 7 zdjęć (nie pamiętam bo to 1,5 roku temu robiłem) dla tego latarnia leci bo foty z góry panoramy są robione pod górę. Musiałbym robić wszystkie zdjęcie z poziomu połowy latarni aby wszystko w miarę jakoś wyszło.
Co do zamku to fota robiona w programie "DRAMATYCZNA TONACJA" z Olka. Szczerze to ja jestem fanem tego programu z automatu
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Ja to robiłem 1,5 roku temu a zdjęciami zbytnio się nie bawiłem w PS bo służy mi raczej do czego innego
Ja tam urazy nie mam, każdy pisze co sądzi. Ok, wydrukuję i przytulę i będzie dopieszczona hihi - taki żart
. Nie mam innej lub kilku zdjęć abym poskładał na już. Z czasem coś nadrobię
---------- Post dodany o 14:06 ---------- Poprzedni post był o 13:52 ----------
Ale generalnie miło, że mam jakiś krytyków, którzy tu zaglądają bo myślałem w pewnym momencie, że będę pisał sam do siebie
Dobra, kolejne moje foto paskudztwa
37. Olesław SP 320, stara fota ale jakoś te ławki zawsze działają na mnie kojąco
38. Olesław 550 UZ wolna interpretacja oryginalnego zdjęcia
39. No i E-PL2 z Jupiterem 37A plus atak zimy na jarzębinę rosnącą przed moim balkonem

37- myślę, że dokonałeś świetnego wyboru punktu, z którego zrobiłeś zdjęcie. Super!
Pozdr