Tak jak mówił banc jednemu podobają się blondynki a drugiemu brunetki
Fotoludki to taka frywolność bo coś robiłem i tak sobie to przy okazji przerobiłem. Co do sosny to wstawiłem ją jako ciekawostkę bo to rzadkość (rośnie niedaleko mojej działki).
A tak się zapytam. Podobają Wam się kolory pomnika i chmury. Oryginalnie były robione w "DRAMATYCZNEJ TONACJI" ale mam w PS zrobią akcję na przeróbkę zdjęć do IR i zastosowałem ją do tych zdjęć czyli pozamieniałem kolory. W Ufo jest to samo zrobione dodatkowo powiększyłem głowę drugiej warstwie. Ja wiem nie do wszystkiego pasują szablony
Dokładnie trzeba napisać bo ja moge napisać 1m-15m :P
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.11.12 o 03:38
33. A tutaj panorama na boki i w górę, zrobiłem pod nią 7 zdjęć ale nie pamiętam ilu do niej użyłem ale chyba z 5 (oczywiście pomijamy rozmazany przód bo szybko wymazałem dwie osoby). Boli ta latarnia na górze ale niestety taki urok zdjęć robionych do góry
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.11.12 o 07:11
34. Lubię zamki wszelkiej maści i ich ruiny
![]()
ciekawy ten zamek, podoba mi się
***Olympus Stylus 1s***
To teraz dwie fotki leśne
35. Dawno nie spotkałem tak ładnego i kształtnego muchomora w kropeczki
36. No i nic nie poradzę, że lubię pod światło, pod prąd, pod ogólnie przyjęte poprawnie politycznie pierdoły
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.11.12 o 08:49
Z latarnią to mógłbyś się przyłożyć do "stemplowania"
Pozdr
Latarnia nie jest stemplowana. Do kawałka czerwonej części odchodzącej od białej jest dołożona reszt z innego zdjęcia i jedynie co pamiętam to chyba troszkę czerwonego z któregoś brzegu dorobiłem..![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.11.12 o 12:38