Te zdjęcia pokazują dobitnie kto posiada pewien zmysł a, kto nie. Widać pan fotograf nie dostrzegł potencjału w zaistniałej sytuacji. Z kolei w Tobie aż się zagotowało i ochoczo przystąpiłaś do robienia zdjęć.
Jak widać trafiłaś na prawdziwego fotoziutka, jest jeszcze inny model fotografa "Mr. Xerox". To taki człowiek który nie ma własnych pomysłów, ale kiedy widzi że, ktoś zainteresował się czymś nietuzinkowym, potrafi szybko podbiec i zacząć "papugować" .
Kilkukrotnie na różnych imprezach spotkałem się z czymś takim, nawet mnie to bawiło i dodawało pewności siebie
PS.
z pozoru zła pogoda jest dobra do robienia zdjęć, ja sam mam już wyszukane miejscówki do robienia zdjęć w deszczu, czekam tylko na odpowiednio silną ulewę, ciekawy też jest śnieg, szczególnie duże płaty, zresztą podczas opadów ludzie są mniej czujni i łatwiej ich uchwycić w neutralnych pozach
chyba dobry tydzień temu robiłem zdjęcia na mieście, był już wieczór, było odrobinę mgliście, robiąc jakieś zdjęcie za plecami słyszę dwie młode dziewczyny, co ten gościu fotografuje, przecież jest ciemno i nic nie widać
uśmiechnąłem się i poszedłem dalej... robić zdjęcia![]()