No ciężko z tym nieuśmiechaniem było![]()
No ciężko z tym nieuśmiechaniem było![]()
Toście jakiegoś kloszarda miejscowego ( spod tego mostu ) ograbili z rekwizytów ?Dla mnie 2 i 4 z ostatniej serii . A z poprzedniej to ten wyprany miś i muszelki mi się podobają. Jak wody mało w Wiśle to może most nad "plażą" by się udało sfocić. Muszę się kiedyś wybrać na te mosty
Jacek
Świetna nietypowa sesja. Najbardziej podoba mi się drugie jak ich puściłaś z torbami.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Fajnie to bardzo wyszło, ja tam też nie czuję się dobrze w fotografi imprez oficjalnych tego i innego typu ale bardzo lubię oglądać takie inne spojżenie. Mogłaś jeszcze na pierwszym spróbować z wymuszonym uśmiechem toby dopiero było... Spokojnie możesz znajomym takie sesje proponować.
zapunktować aż muszę![]()
Ostatnio edytowane przez yamada ; 24.09.12 o 12:08
Super - w Twoim stylu - naprawdę. No może trochę trąci Kondratiukem - ale w dobrym tego słowa znaczeniu.
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 24.09.12 o 13:05
mnie się dwójka podoba, to z wózkiem...
zdjęcia maja charakter, są fajne... ale smutne... zarówno miejscówka, rekwizyty oraz b&w to podkreślają
jeżeli wolno mi wypowiedzieć własne zdanie, patrząc na te zdjęcia, pierwszy pomysł jaki mi przyszedł do głowy, zachowując scenerie, rekwizyty, pore dnia itd.
zrobić to w formie żartu, czyli młodzi tryskający uśmiechami, w bardziej dynamicznych i wesołych pozach, tak jakby "nabiał" sobie robili z tego że startują z tym co na zdjęciu
w każdym razie, właśnie to z wózkiem tak mi utkwiło w pamięci, aż musiałem wrócić i zerknać raz jeszcze
PS.
chyba że ten smutek na zdjęciach ma drugie dno...
Ostatnio edytowane przez Jaack ; 24.09.12 o 13:35