dwójka nieziemska - pomyśleć, że ja w domu siedziałem zadowolony, że nie muszę nosa wyściubić a inni takie foty... szkoda gadać...
dwójka nieziemska - pomyśleć, że ja w domu siedziałem zadowolony, że nie muszę nosa wyściubić a inni takie foty... szkoda gadać...
Cieszę się, że efekt mego radosnego spacerku znalazł Wasze zrozumienie
@broda - dzięki za wyłapanie usterki!
A teraz o czymś Wam napiszę. Idąc na wspomniany spacer, zauważyłam na naszym nadwiślańskim bulwarze grupkę ludzi podczas sesji ślubnej. Młodzi, świadkowie i fotograf. Blendy, lampy - full profiFotograf posadził ich na ławce pod krzakami i skakał, ustawiał, zachęcał do różnych min i uśmiechów. Tymczasem za jego plecami na niebie pięknie podświetlony most (jak na moim "Most in black"). Chciałam powiedzieć aby się odwrócił ale zabrakło mi odwagi
100% samograj - szkoda
Poszłam sobie na most i jeszcze widziałam ich idących na taką górkę z czymś w rodzaju skate-parku - kilku muld i czegoś tam, gdzie chłopacy skakali na rowerach.
I w tym momencie zaczęło się to gradobicie. Zaczęli uciekać w moją stronę (obok mostu mieli samochody). Myślę sobie - kurde, fotograf ma świetną okazję na niepowtarzalne foty, a on ucieka! Normalnie skojarzyło mi się z kapitanem uciekającym z pokładuZrobiłam im zdjęcie z daleka, żałowałam że nie podbiegli bliżej. Byłam tak wściekła na fotografa, że szok.
Poniżej dwie scenki, w tym jedna pokazująca uciekającego kapitana.
Przepuścilibyście takie okazje?
i wyszła Ci "Uciekająca panna młoda"! A fotograf fujara...
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Przypomniał mi się kapitan Schettino z Costa Concordia.
Ale "młoda" ma fajne buty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Z ostatniej serii 2,1,3,4 w tej właśnie kolejności. A co do fotoślubniaka - może to rzemieślnik był a nie fotograf![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Przeglądnęłam wątek ( do kwietnia '11 roku)
zdjęcia bardzo mnie się podobają. Ale szczególną uwagę chcialabym jednak zwrocić na Twoje opisy do tych fotorafii. Niestety ja tak nie potrafię.
mokra panna młodaczęsto jest tak że fotoziutki nie dostrzegają oczywistości. Jakbym miał śluba to chciałbym mieć taką mokrą Twoją fote jest lepsza niż dzwiaczne
pozowanki w tle z czymś dziwnym i jakie ma fantastyczne ciżemki![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO