cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Bonusik rewelka... Pozostałe tez nieżłe, W końcu co laska, to laska.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ja wiem że nie jest ładnie drwić sobie z Panów Fotografów ale jak widzę taki egzemplarz, co to każe dziewczynie w białej, ślubnej sukni usiąść na brudnym chodniku "bo tak będzie bardziej artystycznie" to od drwiącego uśmieszku trudno się jest powstrzymać...
Z pozdrowieniami dla wszystkich focących
wiesz, to była (w zasadzie były bo były 3) spontan-fotka zrobiona tylko dlatego że E-P1 z 20/1,7 był akurat w kieszeni. A bliżej nie podchodziłem bo bałem się ....
... że Artysta-Fotograf natchnienie straci
----
ps. Te Twoje fotki fajne - jest w nich fun, ale wyglądałyby o niebo lepiej gdyby były zrobione w normalnych, nie-weselnych, ubraniach. Ot, taki mój gust - nie kupuję tych ustawianych weselnych sesji plenerowych. Są IMO okrutnie sztuczne. Natomiast, podoba mi się pomysł że dwoje młodych ludzi prosi (wynajmuje) fotografa by zrobił im ładne zdjęcia...
pozdrawiam
To jest tak, ze Pan karze, sluga wykonujei tyle w temacie takich fotek
Tymczasem mam za zle, ze nie wklejacie fotek, niby tyle tu "mikrusow" nakupowali, a na palcach jednej reki kto wkleja systematycznie... Jerry dla fasonu wkleja stare kotlety z przed lat, bo ma tego tyle, ze pewnie nie nadgoni i za lat kilka, a reszta zbija baki, nieladnie...tym bardziej, ze to funowy watek, bez zbednego pierdziulenia o technice i wieszania piesow i inszych, slabo sie bawicie tymi swoimi zabawkami dziewczyny
Tymczasem jade dalej, moze tym razem ja jakis kotlecik odgrzeje dla przypomnienia...(nie wiem czy bylo czy nie bylo, sorki)
Rusalka
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.