Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
O jej! Sylwester?![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Dzisiaj kilka obrazków wotywnych z Monte San Angelo we Włoszech.
Pozdrawiam
Fajne te wotowe obrazki - kawał ludzkich historii jest na nich zapisana i wszystkie z happy endem![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
MOJE NAJNOWSZE DZIEŁO - PATRZEĆ I PODZIWIAĆ SŁOWA KRYTYKI NIE ZNIOSĘ!!!!!!!
Dzieło się zwie "Przejście kostką brukową grozi szyną w klawiaturę". Dzieło to opowiada o ciężkim losie człowieka brnącego przez życie, które jest jak kostka brukowa - szare i spękane, zrysowane końskimi kopytami i TIR'am nadmiar przeładowanymi. Kałuża to hektolitry łez wylanych nad brazylijskimi serialami. Szyna symbolizuje tą nieznaną granicę, którą boimy się przekroczyć a jak już ja przekroczymy to nigdy nie wiemy co za dalszy scenariusz zostanie nam nam napisany przez klawiaturę przeznaczenia. Qrwa mnie to rypie nad ranem
3 godziny w kiblu nad tym dumałem więc ZERO KRYTYKI
Janeczek to Ty mi chyba pisałeś o nie goleniu się przez dwa tygodnie, wyciućkanym pecie w ustach, golfie, wytartej marynarce i błądzącym wzoru? Ty wiesz, chyba muszę spróbować a wtedy nie się boją Ci co moje dzieła ocenili na mniej niż 4![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.12.12 o 06:37
Nie ja ale jesteś na dobrej drodze do obledu![]()
Mnie się nawet zdjęć nie chce robić mam odruch wymiotny do otoczajacego mnie świata...
pozdrowionka
Ps
Czirki w czwartek...
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
To idź żygnij sobie to Ci pomoże bo po co się męczyć?
Nie chce Ci się 4 liter ruszać to pofoć sobie wszystko co jest na biurku w różnych pozach - może być zabawnie bo zaczyna się postrzegać pewne różne śmieszne detale
Qrwancka je muszę te B i C (nie będ pisał B&W) przestać strzelać bo zaczynam świat na szaro widzieć
Masz tu trochę HDR'owych kolorów jesieni tak na zachętę do uśmiechu i nie łam się bo co ma być to będzie, ponieważ inaczej być nie może a musi być dobrze
A tutaj masz przejście do krainy krasnali - widzi się tam krasnale jak się człowiek ujara
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 4.12.12 o 00:49