Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Wpuścili Cię tam ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Janeczek tam donurkował po cichaczu![]()
Micro Four Thirds - moje doświadczenia z u43
Rolleicord, Canon
flickr
Bodzip,
odpowiem pytaniem: a kto smialby mnie zatrzymac?
gibberku,
skoro maja lac, to trzeba bedzie chyba wyczekac jakis ladny weekend i pojechac wlezc na jedna z wiez oraz ponton wziac, ostatnio mialem stracha, na 3 kondygnacji tak bujalo, ze ho ho...
pozdrowionka
PS
PSS
I jeszcze dzis takiego kicza przywalilem na spacerze, przepuscilem przez Androida i mata:
Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 14.10.12 o 20:39
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Pierwsze i drugie z puszczy - maja klimat, widziales moze tam takie jak na kiczyku przepuszczonym przez Androida![]()
Wrzesien 2010
G1, 20mm f/1.7 @ 1.7
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
To może ja trochę teraz wrzucę. Nie było mnie chwilę bo załatwiłem sobie staw skokowy i jakoś tak nie składało się by coś powrzucać. Leżę z gipsem, to mam teraz chwilę... Wcześniej wrzucałem stare fotki, teraz trochę świeżych.
Wszystko E-PL1 + 14-42mm (I)
HDR
Większość ze spacerów (kiedy jeszcze mogłem chodzić). Przeważnie ostro sPSute, ale bywają prosto z puszki (np. listki, wiewiór).
Krótka historia z wiewiórem -- skubaniec tak był oswojony (albo szalony), że jak tylko zacząłem go śledzić z aparatem to najpierw oddalił się, ale po chwili podleciał na wyciągnięcie ręki. Tak mnie tym zaskoczył, że 90% zdjęć mi nie wyszła, E-PL1 też nie dał rady złapać ostrości toteż mam tylko takie z oddali.
Mam jeszcze zagraniczne wiewióry, które karmiłem orzeszkami, ale to innym razem.![]()
Kiedyś: Nikon D5100 | NIkkor 18-55 mm f/3.5-5.6 AF-S VR + E-PL1 | Olympus m.Zuiko Digital ED 14-42 mm f/3.5-5.6
Aktualnie: Panasonic Lumix LX7