Drogi APZecie, jedynie standardowego heliosa mam z takim światłem i chyba będzie za wąsko, ale ze światełkiem można popróbować
Dzięki za odwiedziny![]()
Drogi APZecie, jedynie standardowego heliosa mam z takim światłem i chyba będzie za wąsko, ale ze światełkiem można popróbować
Dzięki za odwiedziny![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Porzuciłem tę bramę, po dłuższym namyśle stwierdziłem ze niema w niej jednak nic ciekawego. Może kiedyś jakiś przebłysk nastąpi w tej kwestii.
Eh coś te depresje się imają mnie niemiłosiernie, aż po obrazkach widzę ostatnich, ale co zrobić. Może jakaś panna przyjdzie z pomocą (i oby szybko)
19.
nieśmiertelny helios
Staram się odgadnąć co przedstawiasz na tym ostatnim zdjęciu, ale po dłuższym namyśle pojęcia nie mam zielonego.
Uchylisz mnie rąbka tajemnicy ?
Poza tym zdjęcie z Mirowa - uwielbiam te miejsce, w zimie tam jeszcze nie byłam![]()
Fotografie 17 i 18 oddają cały klimat starszych zniszczonych rzeczy... MZ najlepsze![]()
Kurcze ale ta brama ... aż się prosi o inne ujęcie ...
i 15. nooo tutaj też zastanowiłabym się nad kadrem. Dlaczego takie ucięte ?
19tka to zdjęcie taczki. Większej idei i przesłania nie ma, tylko spodobał mi się kształt i sam obrazek na małej GO. Brama była wrzucona tylko poglądowo, po prostu nie wiedziałem jak skadrować. z łódeczką znowu taka historia, że zdjęcie było robione ze światłem zastanym i reszta wyszła by mocno ciemniejsza, z resztą ta część się lepiej odnosiła do cienia na balustradzie.
Ale jak to się mówi to zdjęcia mają mówić same za siebie, więc nawet moje tłumaczenie im nie pomoże. Dziękuje za uwagi![]()
dobra, dobra, zdjecia zdjeciami ale avatarek to masz zaje......
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins
@Mr_Crowley Ta płyta tyle czasu mi towarzyszy, że bardziej się z nią utożsamiam niż z imieniem i nazwiskiem. Fajnie widzieć, że ktoś tutaj podziela me zamiłowanie do radosnej twórczości tego zespołu
![]()
Zarąbiste te dwa!