Od kiedy odkryłem aparat w moim telefonie, praktycznie nie ma dnia bez mms'a albo chociaz jednego zdjątka. Pewnie wam się to wyda dziwne ale taką samą przyjemność daje mi pstrykanie telefonem, jak i olkiem.
Jestem ciekaw opinii,
8.
9.
10.
pozdrawiam![]()
Od kiedy odkryłem aparat w moim telefonie, praktycznie nie ma dnia bez mms'a albo chociaz jednego zdjątka. Pewnie wam się to wyda dziwne ale taką samą przyjemność daje mi pstrykanie telefonem, jak i olkiem.
Jestem ciekaw opinii,
8.
9.
10.
pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Hym ; 29.04.12 o 12:16 Powód: poprawa numeracji
Siódemka mocna ale bardzo dobra. Szóstka - ładny abstrakcyjny obrazek.
hym , jak mam byc szczery bardzo spodobalo mi sie jedno twoje zdjecie , ale jak mam byc szczery , reszte musisz dobrze selekcjonowac, zanim wstawisz pomysl co chcesz pokazac, za jakis czas sam zrozumiesz /zobaczysz o co mi chodzi mam gdzies tam swoj watek i jak patrze na jego poczatek to raczej slabo to wygladakoncowka chyba lepsza, ale nie dobra. Ja teraz zanim cos wstawie to musi to troche polezec na dysku i pozniej do tego wracam i jeszcze raz sam oceniam i tak do zaj..... az stwierdze ze jest warte pokazania , oczywiscie n ie wszystkie fotki trzeba tak traktowac ale to dobra metoda zeby zrozumiec samego siebie ,pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
No i chwała ci za tą szczerość. Zakładając ten wątek wychodzilem z takiego założenia, ze będzie On dla mni hmm 'motywarorem' do robienia zdjęć. Bo ostatnio czasu na wyjście nie potrafiłem znaleźć, a co dopiero na zdjęcia. Ostatnio przyznam, że raz dziennie mam aparat w rękach, nawet powiedziałbym, że conajmniej raz dziennie, dlatego zdjęcia wrzucam praktycznie na 'swieżo' po zrobieniu. Chyba to nie o to chodzi jednak jak zauwazyles. Inna sprawa, ze na fotografi się nie znam na tyle(jeśli założyć że cokolwiek o niej wiem) aby ocenić co w zdjęciu jest nietak.
Dzięki wielkie za radę
(klikane z mobilka, za błędy s miejscowe braki polskich znaków przepraszam, poprawie jak wejdę na komputer)![]()
Trochę mnie nie było
Tym razem znowu zapytanie, bo natrafiłem na dość ciekawą bramę i cholercia nie wiem od której strony ją 'ugryźć'. Tutaj dwie próby jednak dalej niesatysfakcjonujące. Nie wiem czy w ogóle jest sens takiego ujęcia, ale już tak mam, że coś na czym czas swe piętno odbił przykuwa mój wzrok
Pozdrówka![]()