Muminek, widać że nie próżnujesz. Gąsiorki fajnie pokazane. Na wyróżnienie zasługuje pokazanie ich naturalnego środowiska w dość subtelny sposób. Bażanty równie dobre. Pierwszy raz widzę je na gałęziach. Ja też zabieram się za ich focenie, tylko mi wymarzyły się ich kadry w oszronionych trawach, więc póki co muszę jeszcze poczekać
Dziękuję wszystkim za komentarze moich zdjęć.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez lucas_g ; 1.08.12 o 23:21
Muminek, jak zwykle bardzo fajnie pokazane ptaszki, gąsiorki wręcz encyklopedycznie![]()
Bazanty super.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
fajny bażanty, szczególnie trzecie zdjęcie![]()
dawno temu bażantów i kuropatw było jak psów. Z ojcem pułapki na nie zastawialiśmy na polach, a potem... (reszta to do wątku kulinarnego). A teraz to miło na nie popatrzeć na takich zdjęciach, bo na żywo to już żadkość
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
abir - nie ważne co, byle dobrze. Fajnie Ci wyszło, a drobnica wcale nie jest taka łatwa. żurawie np masz na 25m i jest ok, a takiego wróbla musisz podejść na 3-4m. Ostatnio zresztą jest straszny jakiś pęd do krasek, orłów przednich, włochatek, sóweczek i wszelkich ,,prestiżów", że już nie ma gdzie normalnych zdjęć pooglądać ( chyba, że tu, w tym wątku).
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"