Karmienie mazurków - super! U nas to młode kawki i sroki z wrzaskiem biegają za starszymi domagając się żarcia. Wielkością już się niemal nie różnią, co najwyżej nieco mniejszymi głowami.
Karmienie mazurków - super! U nas to młode kawki i sroki z wrzaskiem biegają za starszymi domagając się żarcia. Wielkością już się niemal nie różnią, co najwyżej nieco mniejszymi głowami.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Godne podziwu...jestem pod wrażeniem![]()
Coś takiego zrobiłem pływając pontonem. Nie jest to takie łatwe.... - wielki szacunek dla naszych Łowców.
Pozdrawiam. (to nie kwiatki)
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 5.08.12 o 09:10
Rodzinka w komplecie...Pierwsza fota super.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Piękne !!!
Fakt - pierwsze - najlepsze.
Gratuluję i pozdrawiam.
Fajne, no i z tego co piszesz z reki. Gratulacje!
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Muminek.
Mam prośbę , gdyby ktoś odpowiednio uposażony zechciał dać Muminkowi "po reputacji" w moim imieniu ( i powiadomić mnie) - chętnie się odwzajemnię.
Miło jest podziwiać Takie piękne foty.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ależ cudeńka![]()
wszystkim wrzucającym tu foty słowa uznania![]()
Muminek - Twoje karmiące ostatnie foty - wyśmienite![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22