Nie wiedziałem, że zatyczki do obiektywów mają od teraz paski na szyje. Chyba po to by nie zgubić.
Nie wiedziałem, że zatyczki do obiektywów mają od teraz paski na szyje. Chyba po to by nie zgubić.
A propos srebrnych i czarnych, ostatnio kupowałem parkę kompaktów do zdjęć 3D, jeden jest różowy, a drugi pomarańczowy. Nie mieli dwóch takich samych, nie mówiąc o konkretnych kolorach. No, ale ja aż taki esteta nie jestem![]()
Bardzo dziękuję za odpowiedzi w sprawie przebiegu zdjęć na moim E-PL3. Mam jeszcze jedno pytanie, może trochę niemądre ale będę wdzięczny za odpowiedź - gdy kupuje się aparat to w ustawieniach, w zakładce firmware powinno widnieć zarówno przy body jak i przy lens 1.0? Przy moim body jest 1.3, przy lens 1.1. Nie to, żebym się rzucał o szczegóły ale naprawdę mnie denerwuje jeśli ktoś wmawia mi kupno nowego aparatu a ja dostaję aparat po zwrocie (tak mi się wydaje z paru względów) i mimo, że sprawny to jednak nie jest to fair. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na temat firmware, dzięki.
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jeżeli nie ma oznak używania aparatu to pewno jest nowy i nie ma co szukać dziury w całym. Trzeba się cieszyć, że wybór został dokonany i można się już zająć przyjemniejszymi sprawami.
Osobiście miałem okazję zobaczyć jak wygląda produkcja paneli LCD i powiem Ci, że zanim sprzęt trafi do magazynu to jest mocno testowany. Najpierw przez automaty, a na końcu człowieka. Z aparatami foto pewnie jest podobnie tak więc sprzęt, który trafi do Ciebie zawsze będzie miał jakiś przebieg.