Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Szkoda, ze nie ustaliliscie jeszcze, ze tylko z firmowym paskiem body maja byc, zadne inne nie wchodza w gre.
Dziekuje i dowidzenia...
pozdro
---------- Post dodany o 23:30 ---------- Poprzedni post był o 23:29 ----------
Nie malkontenci tylko, zazenowani kolejnym kwiatkiem jaki zaserwowano spolecznosci Olympus Club.
I proponuje naprawde poczytac co znaczy slowo sympatyk, byc moze wtedy sie rozjasni kilka rzeczy...
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ręce i piersi opadają.....
Dobranoc
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zagłosowałem, chcę mieć ten kalendarz mogę tez pokazać go w Łodzi.
"...Czy w życiu nie przeszkodzi różna płeć zażenowany jeż chciał żabie rzec, nie zdążył bo znów żaba go żetę, pieści dłoń, mami snem, pasjanse stawia mu.... z samych żabich serc... Urodzę Tobie jeżożabki, tak trochę z ojca trochę z matki, jedno tę , drugie tę , pół na pół....."
To tak cóś o zażenowaniu...![]()
Nyny, napisałeś swoje wątpliwości. Wyraziłeś niezadowolenie. Przyjąłem i zapisałem uwagę w notesie przy temacie OC. Ale pisanie złośliwości nie jest sposobem na dyskusje, a tym bardziej przekonanie mnie czy innych do pomysłu rezygnacji z dyskutowanego obostrzenia.
---------- Post dodany o 23:59 ---------- Poprzedni post był o 23:57 ----------
W ferworze dyskusji i niewidocznie dla innych tworzy się powoli lista "dystrybutorów" kalendarza. Pozwolisz, że po szczegóły odeślę do pierwszego posta, gdzie pisałem o dystrybucji.
Powiedz Hades jeszcze że zapisałeś mój akces na kalendarz... no powiedz......
albo napisz ...innym piszesz.