Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez nyny ; 3.07.12 o 23:19
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
a taki sympatyczny wątek się zapowiadał... dobranoc...
Jak już ustalicie o co chodzi dajcie znać jaki pomysł mam sobie zapisać.
Nyny, wróć do postu nr 49. Jest w nim moja odpowiedź na podobną sugestię Mirka. Cytuję:
W tej edycji kalendarza będą zdjęcia z aparatów Olympus. Przepraszam, że tak dobitnie o tym pisze, ale chciałbym by było jasne, że nie jest to dyskusja programowa, co ewentualnie i jak zrobimy. Temat przed dzisiejszym ogłoszeniem z gronem moderatorów (i nie tylko) rozważałem i dyskutowałem w różnych wariantach od marca kiedy dostał akceptacje i wsparcie. Pewne pomysły przyjmuję i zapisuje. Dopuszczam pewną elastyczność (propozycja Krakmana by zrobić po stronie klubu CMYK 300 dpi dla 40x30). Ale pewnych zasad muszę się trzymać jako niezmiennych by nie zepsuć projektu. Nic tak nie psuje projektu, jak zmiana założeń w trakcie realizacji.