PILNE
Kochani, dzisiaj mija termin, w którym powinienem przekazać materiały do produkcji kalendarza. Niestety, nie mam kompletu materiałów, brakuje mi informacji o obiektywach:
nick: APZ
obiektyw: ?
nick: APZ
nick: Kris70
nick: drosera_spathulata
nick: beuthen
Ponadto nie doszły do mnie wszystkie zgody na publikację. Zgodę na publikację nadesłali mi:
tjszl
K_Puchatek
beuthen
Muminek
drosera_spethulata
moose
poprzez pw, z obietnicą nadesłania pocztą, APZ
Pozostali autorzy jeszcze tego nie zrobili, a nie chciałbym, po wydrukowaniu kalendarza bez takowej zgody, stanąć w obliczu sytuacji, kiedy autor zmienił zdanie w kwestii nieodpłatnej publikacji (przepraszam za brutalną szczerość).
Dzięki za błyskawiczną reakcję, bo kroi się poślizg w produkcji kalendarza z powodu niedopełnienia formalności.
Jack
---------- Post dodany o 11:37 ---------- Poprzedni post był o 10:40 ----------
Właśnie dotarła kolejna zgoda:
- kris70
Na pierwszą stronę jedno ze zdjęć z 4 galerii dostało tzw. dziką kartę. A konkretnie ja wybierałem. Była drobna konsultacja z osobą z poza "układu", ale znającą się na rzeczy. Nasze typy się zgrały. Może będzie niespodzianka, może nie. Kto jest na pierwszej stronie zobaczymy po wydruku.
Z innej beczki. Arkusz zliczający zamówienia z niewyjaśnionych powodów się zepsuł, ale kolejne zapisy magazynuje bez problemu. Jest w tej chwili cirka na oko 160 zamówień. Jeśli nie będzie więcej nowych chętnych trzeba będzie pomyśleć co zrobimy z tym co pozostanie z przydziału 300 sztuk na klub. Padł pomysł by kilka sztuk puścić w ramach aukcji WOŚP, zobaczymy. Ale prawdopodobnie pozostanie jeszcze kilka. Pomysły proszę opisywać w tym wątku. Być może po prostu te kilka osób, które chciały dwie sztuki dostanie je. Można składać pomysły.
Może zaproponować w FotoDigitalVideo, Fotokurier etc. jako gift dla czytelników?
A ze względu na zepsucie formularza mamy się od nowa zapisywać?
The question is, who cares?
Jak mnie wycięło z pierwszej serii, to się piszę na dwa.
W Nowicy uzgodniliśmy, że jeden idzie dla Leszka. Myślę że i dla Piotra też warto.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Formularz i zapis działa, ale zliczanie coś się posypało. Chyba zmiana z google docs na google disk coś zepsuła, a może coś w formule zliczającej namieszałem. Później zobaczę.
---------- Post dodany o 10:38 ---------- Poprzedni post był o 10:35 ----------
Kto się do tego przyłączy i dołoży swoje +1?
Proponuję zrobić zapisy, kto chciałby za jakąś odpłatnością dostać dodatkowe kalendarze.
Uzyskane pieniądze można by przeznaczyć na jakiś szczytny cel.
Pozdrawiam
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||