Teraz wszystko działa, CS5 ładnie otwiera (przez Camera Raw 6.6). No to teraz do poprawiania i wyciągania![]()
Teraz wszystko działa, CS5 ładnie otwiera (przez Camera Raw 6.6). No to teraz do poprawiania i wyciągania![]()
Szału nie ma ale swoje dodałem.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
No to i ja "cosik" postaram się wydłubać
I poszło...
Ostatnio edytowane przez Esjot ; 9.06.12 o 00:12
Oj dłubania jest sporo, trzymam więc kciuki za podejmujących próby. To kadr z pierwszych moich w życiu warsztatów i pierwszych zabaw z portretem.
Materiał wyjściowy pozostawia więc sporo do życzenia, zwłaszcza źle ustawione BW.
Ciekawa jestem Waszych efektów , pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Tłoku niema ... .
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Siedem prac, siódmy syn siódmego syna ... nie jest źle.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
a że lubię 8 to się skusiłam i ja![]()
wyszło co wyszłoale nie to najważniejsze
a wszystko w czasie meczyków dnia dzisiejszego![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
W związku z : Przerwą techniczną popRawka będzie przedłużona.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.06.12 o 22:06 Powód: zmiana treści
A ja się tak staram żeby zdążyć do 20:00![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika