Micha....ja tego ponad 300 fotek napstrykałem...do wszystkiego dojdziemy....już Cię gdzieś widziałem....Paweł Urbańczyk już też mi dał linka do galerii z wyścigu....
http://pawelurbanczyk.home.pl/autoin...e-g-rskim-2012
Micha....ja tego ponad 300 fotek napstrykałem...do wszystkiego dojdziemy....już Cię gdzieś widziałem....Paweł Urbańczyk już też mi dał linka do galerii z wyścigu....
http://pawelurbanczyk.home.pl/autoin...e-g-rskim-2012
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Czekamtak cierpliwie jak tylko potrafie
Blaze już mam na palcu od F5...
Rozwijaj temat w spokoju jednym niecierpliwym gostkiem nie ma się co przejmować
Pozdro
E500; 4 słoiki ...
Nie poradziłeś sobie z emocjami, kadrami, światłem, bielą i czasem. To moje zdanie. Parcie na materiał miałeś wielkie, ale nie wykorzystałeś tego. Wiem, że chmurki nieraz figle platają, ale jak coś niedoświetlisz słońcem, to doswietl lampą. Jak słońce przepala, to również doświetlaj lampą, tylko ujemnie słoneczko potraktuj w ekspozycji. Nie prowokuj ruchu w zdjęciach, kiedy to nie ma sensu żadnego, pokazuj plecy, kiedy to ma sens.
Fajne zdjęcia do wymiany doświadczeń, liczę na nie. To moje podobne KLIK
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Tak patrząc na zimno na jedne i drugie zdjęcia - w moim osobistym odczuciu zdjęcia tropica wnoszą życie. Tu właśnie są emocje, jest spontan, jest tata z dzieckiem.
Zdjęcia jerryg3 to zimny reportaż, w większości centralne kadry - brak całej otoczki. Zdjęcia łatwe - bo pogoda deszczowo-błotnista, więc światło wszędzie równiutkie.
Postacie wybrane z tłumu, pojedyncze na kadrze. Ale to tylko jadący rower. Emocja to poślizg, upadek, płacz, radość zwycięstwa - i tego brak.
Przyznaję, że zdjęcia technicznie dobre. Płytka GO ładnie wyodrębnia zawodnika, na jednym z ostatnich świetnie zrobione panoramowanie.
Ale... kupiłbym zdjęcia tropica.
...
No chcieliście dyskusji![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||