cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
szkoda że nie było to zamierzone......można by wtedy popracować nad tym, a tak....ot cyk nieudany aczkolwiek ciekawy![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nic nie rozumiem - przecież to częste zjawisko jest, że coś co uznajesz za przypadkowe i takie sobie, inni uważają za ciekawe, a na wypieszczone, wyczekane "opusy mangum" pies z kulawą nogą uwagi nie zwraca. Samoświadomość jest ważna, ale nie można z nią przesadzać. Jakbym miał schematycznie to dzielić, to co najmniej 70% sukcesu w każdej działalności tak zwanej twórczej przypisałbym intuicji, temu co niewyjaśnione, niedefiniowalne. Intencja i samoświadomość jest nieodzowna - ale tylko jako narzędzie, środek do celu. Jak znajdujesz diament, to należy go szlifować, ale szlifierka sama z siebie brylantu Ci nie wyczaruje.
Ja tam (oficjalnie)nie chcę fermentu szerzyć - ale można by zaryzykować, zdradzić na chwilę pszczółki i żabki(jak kochają to poczekają) i trochę pocudaczyć...![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA