http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No sadzałem, sadzałem, ale co która siadła to w bagno szła, a wyciągać ciężko .... .![]()
Budżet nie wytrzymał
---------- Post dodany o 22:16 ---------- Poprzedni post był o 22:13 ----------
Echh ... a wystarczyło nogi za głowę założyć i oprzeć się na kciukach o pagaj. Eee tam może to nie najwyższych lotów były, nie wiem no nie wiem ... .
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Eeee, całkiem całkiem. Spodziewałem się jakiegoś ciemno ponurego kadru z którego trzeba wydobywać jakikolwiek obrazek a tu całkiem fajna sprawa, na ciekawe B&W można to przerabiać.
A gdyby tak chcieć się od czasu do czasu pobawić w IR to warto filterek kupić? Na alledrogo są dwa rodzaje 720nm i 820nm. Ten pierwszy to zbliżony zakres do Jackowego...
A co powiesz na to przerabiaczu ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 5.05.12 o 15:37
Potraktowałem robala filtrem IR z Gimpa![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||