Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na zwykłej focie kanałek żoliborski wygląda jak kanał żuloburski!![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Na tej "zwyklejszej" - też wygląda na kanalik żoliborski przecie.
A że "zsiniał" deczko ... Pewnikiem byłeś też wcześniej nad innym kanalikiem i TO TAK z zazdrości
Pozdrawiam.
Fajowe te IRki.
Serwusik witia1!
pewnie że wygląda, co ma nie wyglądać, jak wygląda! Kiedyś ten AWNPŻZS (akwen wodny nie przedstawiający żadnego znaczenia strategicznego), był miejscem pożądania, uciech i chorób skórnych, Worszowioków w upalne lato, potem ruina i bagno a teraz fajniutki deptaczek i moczydło!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jakie te fotki są piękne, uwielbiam ta biel i fiolet![]()
A ja nie będę Cię łechtał ale opnie moją znasz![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Skąd Ty to wyciągnąłeś?
Toż tam jeszcze w letnich ciuchach, na ziemi/betonie siedzą![]()