ech epicure, my o czym innym tuta....
pozdrowionka
ech epicure, my o czym innym tuta....
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
No to nie wiem o czym Wy![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Trudno sie nie zgodzic z MNINB.
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Test na itmedia
http://tinyurl.com/d4ercze
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
te zdjecia faktycznie sa nie tylko tragiczne, ale wrecz odpychajace.
Mimo to widac, chocby zdjecie #2, ze to szklo po prostu jest nudne i kompletnie bez wyrazu.
Gdyby Leica/Panasonic wypuscila cos szerokiego, to caly system by bardzo zyskal.
Chocby niech to bedzie uboga wersja nowego Super-Elmar M 21 f3.4.
To szklo jest podobne rozmiarem i jasnoscia do tego Oly 12 f2,
a po prostu lata swietlne od niego lepsze.
fajne zdjęcia i widzę, że obiektyw dostępny w sklepach
W ciągu 12-18 miesięcy od premiery Voitka 17,5mm (kwiecień 2012) spodziewam się 17mm f/1.4 "w Lajce", na 12mm raczej szybko nie ma szans, bo to dadzą w kicie GH3 (stabilizowane, jasne 12-35).
Co do 12mm f/2.0 - jedyne co można mu zarzucić to fakt, że ani ciemne ani jasne. Charakter niech sobie mają szkła za $5-10k, mikro43 to system (póki co) wybitnie konsumencki.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Panowie, czaję się na to szkło... wrzućcie jakieś sample, żebym się odważył wydatkować te 2,5 tysia. Najlepiej zdjęcia w tematyce street albo landscape.
Myślę że nie masz co się zastanawiać. Jak masz luzem kasę to bierz, będziesz zadowolony o ile nie zachwycony.
/*...................*/
/* ...........................*/