maly dzik , rewelacyjny , a co do kadrowania , moze by tak cos zrobic z poziomu dzika , zamiast z gory
PS
fajna masz prace , w sumie ja tez lecze, ale przedmioty martwe , napewno nie sa tak fajne jak Twoi pacjenci
maly dzik , rewelacyjny , a co do kadrowania , moze by tak cos zrobic z poziomu dzika , zamiast z gory
PS
fajna masz prace , w sumie ja tez lecze, ale przedmioty martwe , napewno nie sa tak fajne jak Twoi pacjenci
Oglądania tych zdjęć (550-555), a zwłaszcza 553 należałoby zakazać. Budzą w człowieku takie uczucia, które na co dzień trudno wydobyć. Gdyby jeszcze zdarzyło się, że obejrzy je grupa licealistek, to już całkowity krach - zechcą zostać weterynarkami (tak to się chyba nazywa?), rzucając w kąt marzenia o innych pożytecznych zawodach. Wyobrażacie to sobie? Zero naboru na kierunkach innych, niż weterynaryjny?
Ten warchlak biegnący za kózkami - miodzio, wręcz 'mogę się z wami pobawić, mogę?'.
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Nooo Panie, dałeś czaduFantastyczne ujęcia, a najciekawsze (wg mnie oczywiście) to 554 jak ta koźlica (chyba
) patrzy na warchlaczka z takim zdzwieniem - "co to jest ?"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
Sesja warchlaczkowo - kózkowa urocza![]()
Szyneczkaw wersji mini - przepiękna!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA