Dzisiejsze wieczorne:
545.Przydrożny krzyż - Wieprz k/Andrychowa.
![]()
Dzisiejsze wieczorne:
545.Przydrożny krzyż - Wieprz k/Andrychowa.
![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Proponuję dać je galerii. Bardzo mi się podoba.
Kunsztownie przedstawiony ten krzyż o zachodzie słońca. Widać fantazję fotografującego i doskonałość jego warsztatu. Do galeri APZ-ecie z tą fotką!
PS. Adambieg mnie troszke uprzedził, ale nie działamy w zmowie![]()
Ostatnio edytowane przez Rysiek_O ; 28.03.12 o 21:25
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Po małych poprawkach (lekko przeostrzone i za mocno rozjaśnione cienie)![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Sprawa jest bardziej złożona - obróbka jest agresywna - bawię się z PS 6. Zdjęcie jest zrobione z filtrem odwróconym soft, dociągniętym do linii horyzontu tak by nie stracić mgiełki w dolinie. I dolna część pnia jest naświetlona pod światło , z różnicą +0,9EV. Próbowałem to przemalować pędzelkiem ustawionym na 57% by nie stracić struktury kory, ale widać niewłaściwie dobrałem. Do galerii wrzucę , ale podobne zdjęcie wrzuciłem do DITL-a i muszę poczekać. Bez szans jak sądzę - są tam świetne foty. Uczę się powoli nowego ACR-a.
Chętnie dam Saboorowi RAW-a jak zechce.
Dziękuję za zainteresowanie.
Dalszy dzisiejszy połów terenowy cd.:
546. Chciałem tu odzyskać cale niebo i nasycić - jest tak sucho, że te lessy są prawie piaskowe, fatalnie to wygląda na surowych zdjęciach:
547a i 547b. Dwie fotki ze spotkania w oddali ZD50-200 @ 200 i EPL-1 z AF z aparatu , o dziwo działa, niespiesznie, ale działa.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 28.03.12 o 23:04
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Fajne stadko, przyjemność takie spotkać
546 mi się podoba.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
546 jest rewelacyjne! Cud kolorki![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|