|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pomysł się przyda
P.S.
+rep
Tak to na pewno, ale to nie "rysunek na szkle"
jak pisałem ostrożnie z "ziołem".
---------- Post dodany o 14:53 ---------- Poprzedni post był o 14:38 ----------
Ostatnia modyfikacja regulaminu. W tym kształcie jak sadzę jest w pełni zrozumiały i czytelny.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.01.12 o 15:56
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Problem w tym, że łopatologicznie dopuszczalny jest retusz, to słowo jest bardzo pojemne, więc mogłoby z regulaminu przynajmiej dla tej wersji zniknąć.
Wg Wyroczni tego konkursu można tylko suwać suwakami. A to przestaje być zabawne, bo praktycznie każde z przesłanych zdjęć narusza tą zasadę.
Może przy innym typie zdjęć, widoczek, architektura miało by to jakiś sens.
Zakaz retuszu przy portrecie mz wypacza ideę zabawy.
Pozostaje narzekanie i donoszenie o znikających pieprzykach co jest niesmaczne ale odzwierciedla ogólny trynd polskiego piekiełka.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Nie jest to sympatyczne.
Każda edycja jest przeznaczona dla innego grona odbiorców-uczestników, jak zauważyłeś są edycje gdzie można na prawdę "poszaleć" ale są i takie przy których trzeba trochę pomyśleć i przy użyciu określonych środków stworzyć ciekawą pracę.
Pisałem o tym prawda?
popRAWka w swoim dawnym kształcie istnieje tak?
Oprócz tego są dodatkowe edycje tak?
Czy jest obowiązek publiczny brać udział we wszystkich - nie.
Pozdrawiam
Saboor
dziadku, chyba sie nie zrozumielismy, to ja to zauwazylem i ja o tym napisalem ,zanim dodalem zdjecie przeczytalem zasady, ale zgodze sie ze samo suwanie suwaczkami nie ma sensu, choc tez mozna sie wykazac, jak saboz zaznaczyl nie ma obowiazku brac w tym udzialy . jak namieszalem to przepraszam,pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Źle mnie Saboorku zrozumiałeś. Moją intencją było zmobilizowanie Cię do poprawienia regulaminu.
Cytowanie Mirka nie może być podstawą prawną do dyskwalifikowania zdjęć. A Ty znowu piszesz o kasowaniu zdjęći to na podstawie paskudnych donosów.
Pozostaję z ogromną sympatią i podziwem dla tego co robisz, więc się zaraz nie złość, gdyż chcę się dalej bawić a nie boczyć![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Tym się nie przejmuj, jest jasno opisane co jest dopuszczale.
Jest klarowny.
Podstawą do inormacji dla popRAWkowicza o wykroczeniu poza regóły edycji, jest regulamin i opis w pierwszym poście i na prawdę nie ma znaczenia kto trafnie ujął definicję Mirek, Rysiek, Ania, Frania etc.
Wiesz, że nie ma takiej opcji: "boczenia się" u mnie.![]()