Czwóreczka kapitalna!!!!!!!!!!!!!!
W ogóle podziwiam, jak można podejść te zwierzaki tak blisko.
Czwóreczka kapitalna!!!!!!!!!!!!!!
W ogóle podziwiam, jak można podejść te zwierzaki tak blisko.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne słońce dziś od samego rana nad Narwią. Pogoda idealna na bobry, niski stan wody w starorzeczach, topniejący lód i grzejące słońce. Z pracy udało mi się wyrwać po 16.00 w stroju "biurowym" i butach niezbyt nadających się chodzenie po rozlewiskach (delikatnie mówiąc). Pojechałem jednak z pracy prosto nad rzekę żeby nie stracić okazji, nie wiadomo kiedy się powtórzy. Bobry buszowały w krzakach niedaleko miejsca gdzie zaparkowałem auto, słychać było charakterystyczne skrobanie gałęzi. Nie mając dobrego widoku poszedłem nad znajome starorzecze. Zaczął się wspaniały zachód słońca, na bagnach siadła czapla. Pierwszego bobra zauważyłem 50m przed sobą a po chwili kilkanaście metrów przede mną lód uniósł się do góry i wyłoniła się głowa mojego modela. Najpierw umył swój brzuszek (który wcale nie wyglądał na wygłodzony), potem zrobił sobie kolacje z wikliny. Na koniec raczył zauważyć, że kilka metrów od niego stukam lusterkiem i dał nura. Było już dość ciemno, więc zabrałem się do domu, zresztą mój ubiór nie nadawał się na chłodny wieczór. Pozdrawiam
![]()
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Kapitalne, a 5 najbardziej jak wcina głodomór jeden![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piasbog, gratuluje przepiękna seria. Najfajniejsze piąte jak się myje![]()
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Piasbog gratuluje serii, bardzo mi się podoba.
The question is: What is a Mahna Mahna?
roztoczol, piasbog - piękne zwierzaki ustrzeliliście![]()
Piasbog świetna bobrowa seria. Widocznie musisz się na zdjęcia ubierać elegancko, wtedy i modele będą i światło będzie dobre.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Piękna bobrowa seria. Gratuluję.