Nie wiem co to ma wspólnego z aktualizacją ale teraz w ciemnych miejscach obiektyw potrafi dobrze ustawić ostrość...
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
To ja powiem tak - miałem zamiar kupić 100-300 dla mikro, ale jak zobaczyłem jak działa po aktualizacji, to nie kupujęTestowałem późnym wieczorem przy braku światła i nie pływał. Jestem mnóstwo zadowolony.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ciekawe rzeczy tu piszecie. Ja z kolei nie zauważyłem istotnej różnicy po aktualizacji z E-PL1, przy czym dla mnie i przed aktualizacją to szkło było całkiem używalne z Penami.
I się dziwić, że producenci niekoniecznie są zainteresowani tym żeby dać wsparcie dla starszego sprzętu - w jakimś sensie zmniejszają sobie sprzedaż nowego![]()
Polecam się
Czyli tak - szybciej ostrzy, dokładniej ostrzy, w ciemnym ostrzy, na PEN-ie trzecim ostrzy "prawie" bardzo szybko.
Coś mi się widzi, że programiści wrzucili tam więcej niż napisali że jest. Jesteśmy beta testeramijesteśmy sprytniejsi
![]()
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A może po prostu ludzie juz od dawna nie aktualizowali i przeskoczyli z wersji 1.0 na 1.4. Tam po drodze bylo sporo zmian. Ale cóż, nie mam go więc mogę sobie gdybać i zazdrościć.
Fujifilm X10
Zaskakujące, że Olympus zaczął usprawnianie AF starych szkieł od tego obiektywu. Ciekawe, czy wycisną coś więcej z innych szkieł, czy tylko z tego się dało.