Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pozują ci Rafrog'u jak starzy wyjadacze. Hipnoza czy co?
Faktycznie pięknie odegrane scenki, zwłaszcza oczyma i mimiką młodej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
mysle ze to kwestia dobrego ziola , najpierw dla fotografowanych a pozniej dla fotografa![]()
nie chce sie powtarzac ale naprawde super fotki
pozdrowienia dla Rafrog'a
---------- Post dodany o 17:35 ---------- Poprzedni post był o 17:32 ----------
rowniez super fotki , szczegolnie 4 i 5 , wychodzi na to ze najslabszym ogniwem w tym wszystkim jest czlowiek i jego inwencja oraz techniczne umiejetnosci aby wprowadzic pomysl w zycie i umiec go prawidlowo zrealizowac
PS
zdjecie nr 8 tez jest super , taka dwuznacznosc , fajnie zlapany moment i ciekawe tlo do samej scenki
PS''
wynika z tych zdjec ze nie aparat czyni fotografa FOTOGRAFEM , ale to co ma On w glowie
Ostatnio edytowane przez Centus ; 5.02.12 o 18:38
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajne foty...
Jestem próżny, ale nie aż tak żeby swoje w gruncie rzeczy sporadyczne ślubne pstryki nazywać art - to w nawiązaniu do tytułu wątku, niemniej jak uda mi się zatrzymać fajną sytuację, emocje, ludzie są zadowoleni, to ja też się cieszę. Niespecjalnie mogę coś opublikować, nie fajnie jakby się ktoś kogo nie pytałem o zgodę rozpoznał, stąd 3 fotki ode mnie jak poniżej...
1.
2.
3.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
@rafrog: no i za to mozna spokojnie bez biadolenia z czystym sumieniem zaplacic, nawet niemalo.
Powiem krootko, zacne foty i widac, ze nie meczysz sie, a i sprzet jakos specjalnie nie przeszkadza
pozdro
Ostatnio edytowane przez nyny ; 5.02.12 o 19:22
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Panowie swietny ten watek, foty cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO