taaaa oczywiscie...
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Janko,
To sa krysztaly mocy, jak uzbierasz duzo, to mysle, ze jakiegos spella mozna zarzucic na kogos albo moze jakiegos summona przywolac
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Sorki nie moglem sie powstrzymac)))
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Żartowałem. Oczywiście że mi zależy na punktach, wymieniam je na pokemony, a te darmową Colę, a na to lecą laski, wiadomo.
Tak, zwykłem zwykle inaczej rozmawiać.
No oczywiście.
Znaczy się mam bać, cieszyć, czy co?
Dzizas, co ja tutaj robię? Daję się wkręcić w zabawę w samca dnia, a tam wartościowi ludzie czekają...
---------- Post dodany o 20:06 ---------- Poprzedni post był o 20:05 ----------
Ojej, ale moje zielone kropki wciąż niezielone![]()
"Dzizas, co ja tutaj robię? Daję się wkręcić w zabawę w samca dnia, a tam wartościowi ludzie czekają..."
Gdzie -gdzie!?
"Tak, zwykłem zwykle inaczej rozmawiać."
No cóż -przepraszam jeśli uraziłem -to forum jest
Bać się ->?< -Cieszyć -że ktoś odpisuje zamiast przytakiwać tylko będąc myślami w obłokach.
Kończę
Buziak!
Nie chce mi się wdawać w dysputy techniczne nt. samych matryc.
Dla mnie ewentualne 16MP jest plusem dla makrofotografii, gdzie zwykle i tak muszę kadrować obraz,
ale bardziej minusem ponieważ cięższe pliki RAW powodują:
Konieczność posiadania szybszej karty pamięci dla trybu seryjnego i szybszego zrzucania na dysk potem.
Większe wymagania wobec procesora aparatu a potem komputera do obróbki obrazu.
to że bateria aparatu szybciej się rozładuje, jeśli procesor aparatu musi ciągle więcej rzeźbić.
14MP canonowskie (a nawet 10MP) wystarczy lwiej większości użytkowników![]()
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 30.01.12 o 21:31
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Janko Muzykant, mynameisnobody, uwielbiam wasze klimatyczne dyskusje o tym co dociera do matrycy i co się dzieje z tym później. Jesteście jak Kurek i Kamiński tyle że silną specjalizacją w dyskusjach. Nie myśleliście o jakimś wspólnym wątku technicznym, w którym można by wyjaśnić wszystkie te kwestie, omijając kwieciste kontry?
Dlaczego jest cisza o nowych uszczelnianych szkłach?