"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
przecie mówię jak chłop na ugorze> Canon się dogadał z olympusem a niejako przy okazji wsadzają zamówione matryce do swojego G1X i następców. -bo mogą.
I dlatego dało się uprościć stabilizację -będzie w durzej mierze "elektroniczna" -wykorzystująca 20% wzrost powierzchni matrycy
bardzo wątpliwe - canon nie po to wypuścił kompakt który ma w założeniu "zmiażdżyć całą konkurencję" aby sprzedać matrycę z niego innemu producentowi który w swoim sprzęcie dodałby do niej lepszą optykę i szybszy autofokus. Moim skromnym zdaniem w nowej puszcze na 99% będzie matryca z G3 oprogramowana przez olympusa (potwierdzałoby to tajemnicze zdjęcie opublikowane tu parę dni temu - o ile ma ono wogóle coś wspólnego z nową puszką)
pozdrawiam Forumowiczów
ORF Viewer 1.10 - program do szybkiego przeglądania plików ORF (100% "czystej" Javy)
Obsługuje również E-30, E-620 i E-P1
Oprogramowanie jest równie ważne jak sprzęt - wiem to bo jestem programistąco prawda nie matryc, piszę oprogramowanie dla pomocy społecznej w tym kraju
pozdr