Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.01.12 o 17:17 Powód: poprawa nicka
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor, normalnie bajka. Twoja wersja mi się najbardziej podoba. Chyba zacznę się uczyć jakiegoś gimpa albo SzopaSą jakieś książki dla leniwych? Photoshop Elements wystarczy?
Świetnie to zrobiłeś, też bym tak chciał...dodałeś to coś co czyni je zupełnie innym w odbiorze,super!
---------- Post dodany o 15:07 ---------- Poprzedni post był o 15:06 ----------
Dzisiejsza,świerzuteńka
---------- Post dodany o 15:25 ---------- Poprzedni post był o 15:07 ----------
Ostatnio edytowane przez sedge ; 14.01.12 o 16:29
Convenienter naturae vivere
Dziękuję! Wiesz adambieg, ja działam w photoshopie i dzięki warstwom oraz ilości dodatków, nie zmieniłby go na inny edytor-kombajn.
Ksiąg mądrych jest całe mnóstwo, ale najwięcej przynajmniej mi, dają konsultacje z mądrzejszymi ode mnie, a tych w kwestii photoshopa
nie brakuje. Cena PS'a CS5 extended to 1036zł licencja "edu"* i warto tę kwotę wydać, serio!
Do tej obróbki wykorzystałem: Kanapka Ortona
*licencja dla uczniów, nauczycieli i wszelakich pracowników oświaty w placówkach akredytowanych(cieć też). licencja pozwala na wykorzystanie produktu w celach komercyjnych.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.01.12 o 17:19 Powód: dodanie linku
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.01.12 o 19:00 Powód: porawa szyku zdania