Strona 632 z 759 PierwszyPierwszy ... 132532582622630631632633634642682732 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6.311 do 6.320 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Odp: Streety i nagie kobity

Mi sie podoba jego mina i nie wiem czy dobrze widze, ceny na podeszwach?

pozdrawiam serdecznie
    Janek
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Jak dla mnie to przy wnukach nie powinienem mieć takiej zaciętej miny, wolałbym w takim otoczeniu widzieć go uśmiechniętym , ciepłym trochę.
    Pozdrawiam AP.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Jak dla mnie to przy wnukach nie powinienem mieć takiej zaciętej miny, wolałbym w takim otoczeniu widzieć go uśmiechniętym , ciepłym trochę.
    Pozdrawiam AP.
    Ten Zbych, tak ma.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Pozdrawiam AP.
    Moze to jest taka ciepla mina.Zacieta pewnie grozniej wyglada.

PS:Ciekawe ile dal za te buty?Kompresja nie pozwala zobaczyc.

| OlyJedi Awatar leszekkl
    Mieszka w
    Lubartów
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

Pozdrawiam AP.
    Przy tylu wnukach należy mieć minę poważną, na głowę by wlazły a skrzypce by połamały ,,to są łobuzy''

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

Bardzo mi się spodobała koncepcja portretu – muzyk otoczony wianuszkiem wnuków oraz centralny motyw kompozycyjny - postać siedzącego na pufie skrzypka markującego grę, a właściwie demonstrującego narzędzie, którym zarabia na liczną rodzinę. Twarz głównego bohatera wyszła troszkę zacięta, ale twarze wnuków są OK, ustawione, nawet niestandardowe, zindywidualizowane miny i ładnie wyrysowane.

Przyczepię się, zaznaczam przy tym - to może być moja dziwaczne odczucie.
    Troszkę to białe sterylne tło jakby zniechęca, pustkę z tyłu robi. Z przodu przy pięknie przerysowanych nogach jest trochę cienia dodającego przestrzenności, a z tyłu przestrzeń zanika, postacie dzieci troszkę są jak wklejone.

Lubię Twoje ostre światło i kontrasty, tym bardziej że to jest 2 do 4 razy trudniejsze niż łagodne przejścia tonalne, pastelowe kolorki i zmiękczone rysy. Twój styl wymaga cholernie dokładnego przyłożenia się do roboty zarówno w fazach ustawiania modeli, oświetlania, jak i postobróbki.

Foteczka pierwsza klasa.

Pzdr, TJ
    Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 7.01.12 o 15:46

| OlyJedi Awatar rabi
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Witam, należę raczej do grona czytaczy . Tym razem jednak o coś raczej zapytam niż cokolwiek miał bym krytykować, bo za cienki na to jestem.
    Czy to co wystaje spod sweterka powinno wystawać na zdjęciu pozowanym czy raczej nie? Choć może dodaje to "pieprzu", taki szczegół psujący sterylność.
    Autorze zamierzone czy przeoczone?
    E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez rabi Zobacz posta
    Witam, należę raczej do grona czytaczy . Tym razem jednak o coś raczej zapytam niż cokolwiek miał bym krytykować, bo za cienki na to jestem.
    Czy to co wystaje spod sweterka powinno wystawać na zdjęciu pozowanym czy raczej nie? Choć może dodaje to "pieprzu", taki szczegół psujący sterylność.
    Autorze zamierzone czy przeoczone?
    Tez mialem sie tego "czepic", ale.. :P

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

Wydaje mi się, że nie można patrzeć na to zdjęcie przez pryzmat kim jest bohater (znany/nieznany). Chociaż mam wrażenie, że tym razem to nieco zdeterminowało tę fotografię od strony Roberta. Dzieci wyszły tu najfajniej. Zabrakło dbałości o szczegóły typu metka na butach oraz róg koszuli, który niefortunnie wystaje na dole. No, ale bez przesady i to, i to załatwi stempelek. Gorzej z miną Wodeckiego, która jest dziwnie znudzona. Wrzuć coś więcej, bo na pewno na jednym kadrze się nie skończyło, a nie sądzę, aby miał tak kamienną twarz na wszystkich ujęciach.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar rabi
    Mieszka w
    Rzeszów
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

A ja myślę że na podeszwach to nie są metki z cenami, co to to nie! To raczej etykietki wprasowane w podeszwę i na to nie rady.
    E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów