troszkę dziwnie wygląda rączka dziecka w "paszczy" artysty, fota super
troszkę dziwnie wygląda rączka dziecka w "paszczy" artysty, fota super
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za wpisy i odwiedziny. Na kolejnej focie Zbigniew Wodecki z wnukami.
1526
O, komercha!Radek podoba mi się średnio, ale Wodecki skomponowany świetnie. Podoba mi się dystans z jakim podszedłeś do tego zdjęcia. Perspektywa, przerysowanie dodają obrazowi charakteru, dzięki nim przyjemnie się go ogląda.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Fajna fotaPowodzenia
Świetne foto Panie R.![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Fajne, faktycznie przerysowane, ale bez tego straciło by urok.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie wiem co to za gazeta, ale w sumie dobry przyklad do dyskusji oplaceniu za fotografie (w jednym takim watku)
No chyba, ze gazeta jest calkiem darmowa i jest przedsiewziieciem non-profit, albo sluzy jakiemus szczytnemu celowi - np. jakiejs fundacji.
A zdjecie swoja droga bardzo dobre. Podoba mi sie przerysowanie szerokim katem.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.