Dobrze że fotki zapachu nie przenoszą. Te specjały na 31 mną wstrząsnęły.
Dobrze że fotki zapachu nie przenoszą. Te specjały na 31 mną wstrząsnęły.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Asortyment zroznicowany jak widac... Caly ten towar wystawiony znika z koncem dnia targowego?
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wątek zasubskrybowany. Fotki świetne (a dział mięsny jakoś mnie osobiście nie odstrasza). Relacja pisana równie ciekawa i wciągająca. Z niecierpliwością czekam na kolejne porcje![]()
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Mną bardziej mięso na 30. Owady są bardzo drogie, często droższe od mięsa.
---------- Post dodany o 23:46 ---------- Poprzedni post był o 23:42 ----------
Wieczorem stoły były prawie puste, wszystko sprzedają w całości, jedynie owoce leżą cały czas i nigdy ich nie brakuje.
Na 31 to chyba te larwy z palmy sagowca. Podobno przysmak. Tylko głowa ze szczękami jest twarda i trzeba "odgryźć"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Muminek,
a ja wlasnie do sniadania zasiadam uuyeeee
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo dobre zdjęcia a opisy jeszcze lepsze. Dzięki - A jak ze zdrowiem po tej eskapadzie ?
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 22.12.11 o 09:16
Dla chcących ogarnąć wszystkie zdjęcia dodano na początku wątku galerie. Dostępna jest też przez portal https://forum.olympusclub.pl/content...elacja-Muminka.
czytam, czytam i nie mogę się oderwać! bardzo fajna opowieść, wcześniej padła propozycja wątku podróżniczego / outdoorowego?/ relacja + zdjęcia + porady = (dla mnie) bezcennejest parę osób na forum, które są często w "drodze" i np parę wskazowek praktycznych nie tylko fotograficznych np. Dobasa, czy teraz Mumikna dla mnie super, jeszcze raz gratulacje czekam na więcej!
PS
no i się spóźniłem się do pracy, ale było warto doczytać do końca![]()