dołączam się do "ochów i achów"![]()
wątek bardzo fajny takie swojskie NG!
kilka zdjęć z wioski rybackiej te kobiety w koszulach w różne kraty
tak mi się skojarzyło ze zdjęciami z sesji mody - wzór bardzo na czasie
dołączam się do "ochów i achów"![]()
wątek bardzo fajny takie swojskie NG!
kilka zdjęć z wioski rybackiej te kobiety w koszulach w różne kraty
tak mi się skojarzyło ze zdjęciami z sesji mody - wzór bardzo na czasie
Ostatnio edytowane przez micky ; 5.01.12 o 10:41
Muminek,
kiedy jakas wystawa? nagrody?, az sie prosi, super napisane i pokazane w prosty sposob bez kombinacji i z przekazem
rewelacja!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Chciałem zauważyć Panie Muminku że święta się skończyły, i najwyższy czas wziąć się......(zamieść szybką odpowiedż
)
Wiem że nie na temat. Mam nadzieję że w niedzielę naprawią mi łącze, trzeci raz zgłaszałem i znowu mają 48 godzin na naprawę, palce mi odpadają bo piszę z laptopa a śnieg mi pada w klawiaturę. Tak to jest jak się nie mieszka w centrum, dobrze że jest w powietrzu jakaś sieć niezabezpieczona ale działa tylko na zewnątrz domu, bo już brak mi słów. Nadrobię zaległości, mam nadzieję że szybko. Przepraszam za usterki i Pozdrawiam.
cierpliwość jest cnotąA coś mi mówi że warto cierpliwie poczekać na fotki - tym większa będzie przyjemność z oglądania
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
Dla zainteresowanych tematyką morską, taka nowoczesna wersja małej łódki z napędem elektrycznym .
125.
Po przetransportowaniu złowionych stworzeń na brzeg, wszyscy zabierają się za płukanie i sortowanie. Takiej różnorodności jadalnych gatunków nie widziałem do tej pory na żadnym targowisku.
126.
Właściwie jedyne czego nie sprzedawali to rozgwiazdy, leżały porozrzucane na brzegu.
126a.
Niektórzy kupujący sami komponowali sobie mieszankę.
127.
128.
Ośmiornice, kalmary i duże ryby cieszyły się największym wzięciem.
129.
Tradycyjne nakrycia głowy spotykamy wszędzie, w takich czapeczkach jeżdżą nawet na skuterach. Tylko na północy w górach nie widzieliśmy by je nosili.
130.
Przed zakupem głośno negocjują cenę.
131.
Zabawnie wyglądają kobiety w kolejce po ryby.
132.
Ta kobieta jako jedyna sprzedawała wyłącznie ślimaki, do tego jako jedyna nosiła kapelusz.
133.
To ułamek tego co łowią.
134.
Mureny są tutaj chyba przysmakiem, często można je spotkać w akwariach przed restauracjami. Ta miała około 2 metry długości.
135.
Kobieta sprzedała cały swój towar i ucieka przed przypływem. Poziom wody podnosił się w oczach.
136.
I jeszcze taki akcent modowy, firmowy polar spięty agrafką.
137.
W Wietnamie znajduje się dużo fabryk znanych producentów i na każdym kroku można kupić różne towary za bardzo niską cenę. Największą furorę robiły firmowe sklepy The North Face, najnowsze modele technicznych kurtek sprzedawali po kilkadziesiąt dolarów, plecaki po 10-15 dolarów, jedyny mankament to mało widoczne wady. Nie dowiedziałem się jakie jest pochodzenie tych produktów.
Skutery nawet na plaży są podstawowym środkiem transportu.
138.
---------- Post dodany o 23:36 ---------- Poprzedni post był o 23:31 ----------
Zrobię takie zestawienie niebawem i przedstawię. Ceny hoteli zawsze za pokój 2-osobowy. Pozdrawiam
Brakuje do silnika w mini lodce solara... i pelny wypasKapelusze sa ekstra... fajne foty z komentarzem.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No i znowu kolejna porcja "przysmaków dla oczów"Brawo.
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt