Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Słonia?? Waruga tyś bardziej wygłodniały niż dzieci w Kongo, co to piją naszą mineralną!
---------- Post dodany o 10:36 ---------- Poprzedni post był o 10:30 ----------
Czarny ląd to ziemia na Ukrainie(czarnoziem) albo melina Kochanowskiego(Czarnolas) tudzież ziemia wokół znanej elektrowni (Czernobyl)
A to po prostu dzicz!
---------- Post dodany o 10:37 ---------- Poprzedni post był o 10:36 ----------
Skoro tak xxx![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.12.11 o 13:41
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.12.11 o 13:40
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No co? Jednego słonia by chciał może, a nie całe stado
Waruga, następny będzie słoń samotnik czyli Jumbo
No tia... Człek tu życię naraża podchodząc do najdzikszej dikczejszej zwierzyny, a tu masz! Jakieś niuanse w kolorach nie banglają.
Niech no usłyszę pod fotami z krokodylami coś takiego to siem fochnę
Patrz, a mi zebry
Fajnie Heniu, że zagościłeś w moje skromne progi po dłuższej przerwy![]()
P.S. Co by trochę dogodzić wrzucam poprawioną wersję słoni. Znaczy się o niebo chodzi
68a.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.12.11 o 14:58
Tak se myślałem, że Lola wiała aż się kurzyło. A że długie nogi ma...do samej szyi to stabilizacja nie pomogła i słonie nieostre
Ciekawe jak z lwami będzie i krokodylami![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||