|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Też bym wolał bez tych ciężarówek ale przy 140km/h nie mam wielkiego wyboru. Chwila zawahania i już po herbacie
Na granicy, chciałem trafić moment bez TIR-ów i o mały figiel, stara wieża schowała by się za pomnikiem.
Marudziłem kierowcy, żeby częściej używał wycieraczek i spryskiwaczy
Różnie było, nie mogę powiedzieć, że tylko źle
Tyle czasu na forum i nie wiedziałeś?
Oczywiście zapraszam![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No nie bij, proszęlitości !!
Widzisz, śledziłem wątki m4/3 i sprzętowe. Jak już zaopatrzyłem się w cały sprzet jaki mi potrzeba - przyszła kolej na watki tematyczne - sam założyłem i zwiedzam inne.
Więc jak znajdę jakieś siniaki na moim cudownym ciałku, to będę Cię wołał na udeptana ziemię.
Pozdrawiam bardzo serdecznie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A mnie sie podoba to z wiatrakim i samochodem na dole. Nie podejrzewalem, ze te smigielskie sa takie wielkie. Jest po drodze do Chicago "aleja" ciagnaca sie kilkadziesiat kilometrow, ale tam nie widac skali.
Heniu- jak bedziesz wracal, to sie koniecznie zatrzymaj przy nich - jest potencjal ,a ty cos z nich wycisniesz
Samochod ledwo widac, a ludkow wcale przy tej podstawie.... matko, ale to potwor jest.
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 8.12.11 o 21:11
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Od dawna mnie korci pokręcić się koło takich wiatraków. Jest tylko kilka przeszkód.
Nie mam w pobliżu wiatraków, widzę je dopiero kiedy jadę do Polski albo z powrotem. Podróż, tylko z niezbędnymi postojami, trwa ok. 7-8h, Każde zjechanie z autostrady i poszukiwanie dobrego miejsca, to podejrzewam następne 2h. Muszę jeszcze trafić na dobre światło, żeby w ogóle myśleć o zdjęciach.
Ale jeszcze kiedyś znajdę "swój" wiatrak w pobliżu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Co do wiatraków to zapraszam w okolice Wolina![]()
Są kolosy to fakt (złoże jeszcze raz panoramę - bo coś mi się rozjechała ;( ) To w tle będzie widać kolosy.
Wracając któregoś pięknego dnia z roboty miałem okazję jechać za "kolumienką" która wiozła fragmenty podstawy takiego cuda - robi wraaaaażenie.
LRU: #472938 | XMPP winnetou@jabster.pl
Hołmpejdż | Galerie | "Twórczość" || Free Image Hosting
E-30 + kilka gratów, brak talentu i światłowstręt
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||