a ja widzę dziurę w chmurach - pierwsza reakcja
nie ujmuje nad całokształtem - perfekcja
Pozdrawiam
a ja widzę dziurę w chmurach - pierwsza reakcja
nie ujmuje nad całokształtem - perfekcja
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
OO w kolorze fajnie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
helmuth, chyba czesciej powinienes kombinowac z B&Wogladalem kilka razy obydwa zdjecia i musze przyznac, ze na wersji czarno-bialej wzrok skupial mi sie niemalze od razu na samym budynku, a na kolorowej latal po calym kadrze i nie mogl sie zatrzymac jakos, takze kombinuj czesciej niekolorowe rzeczy
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
W kolorach to dziura w nieba jak "Oko Proroka"![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Potwierdzam słowa Tomashhh'a. W BW jakoś łatwiej skupić wzrok na budynku i niebie, w kolorze za dużo wszystkiego bije po oczach i te latają od lewej do prawej i z góry na dół nie mogąc na niczym się zatrzymać na dłużej...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wiesz co jak otwarłem zdjęcie jeszcze parę razy i wiedziałem co na nim jest to już wzrok ciągnęło w konkretne miejsce, ale za pierwszym razem przez paręnaście sekund latał jak oszalały
PS. A to że ciągnie Cię do dziur to chyba dobrze![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Dzięki za kolor. Dla mnie jest to wspaniały przykład jak nowoczesna architektura może współgrać z naturą. Odbicie nieba w szybach budynku niemal zespala go z otoczeniem. Wyobrażałem sobie ten efekt i teraz mam tego przykład.
pozdrawiam Wiejo