Albo inny komunikat>
"Kupcie nasz aparat dwa razy -raz jako niedopracowaną betę w fazie testów na użytkownikach drugi raz jako X50 z pakietem poprawek które powinny być wprowadzone przed wypuszczeniem na rynek." .
Albo może się*mylę?
Albo inny komunikat>
"Kupcie nasz aparat dwa razy -raz jako niedopracowaną betę w fazie testów na użytkownikach drugi raz jako X50 z pakietem poprawek które powinny być wprowadzone przed wypuszczeniem na rynek." .
Albo może się*mylę?
"Zabawka do robienia zdjęć do bloga" powinna mieć szybki dostęp do trybu filmowania -do youtube naprzykład.
Przy takiej wielkoci korpusu nie byłoby problemem wygospodarowanie odrobiny miejsca/
No ale tu w poprzek z marketingową filozofią Fujifilm by wyszło.
Za pół roku będzie poprawiony model moim zdaniem -do tego czasu jako notatnik dzielnie posłuży komórka.
Lepsze .... od Fuji , yendash.![]()
Ale ja wiem o czym piszesz. I takoż odpowiedziałem właściwie.
Swoją drogą...
http://photorumors.com/2011/11/26/an...i-lx10-mockup/
Ja tego nie przeżyję. Nie, ... moja kieszeń tego nie przeżyje. Czy oni mogą przestać rozwijać takie produkty? Może niech zrobią normalną, ludzką mydelniczkę z naklejkami, odchylanym na pół metra lcd i z matrycą jak w Q, pentaxa...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
X10 - Menu odtwarzania >> ozn. do przesł >>Youtube, facebook, resetuj wszystkie)
"...do mokasynów..." rozumiem to i doceniam -to najbardziej jak dotąd zrozumiały powód by polecieć do skle.... -nieee
Exkluzywne produkty kupujemy w Salonie.
By kazać się zawieźć do Salonu sprzedaży Fujifilm gdzie popijając markowego szampana i racząc się kawiorem zostaniemy sponsorem odbudowy zniszczeń w Japonii Madames et Monsieurs.
Proszę o luz -żartuję -śmieję się tylko z tego jak niektórzy wymagając racjonalności w postępowaniu innych, doszukują się*jej na siłę w swoim postępowaniu. Podsumowanie Epicure to doskonała puenta !
I za to również dzięki.