Wiem, że jestem bardzo niezdecydowany, ale tego wszystkiego jest tak dużo, że nie wiem co wybrać. Jeżeli Lumixy nie mają stabilizacji w body to odpadają. O ile mi wiadomo NEXy również nie posiadają stabilizacji w body.
Wiem, że jestem bardzo niezdecydowany, ale tego wszystkiego jest tak dużo, że nie wiem co wybrać. Jeżeli Lumixy nie mają stabilizacji w body to odpadają. O ile mi wiadomo NEXy również nie posiadają stabilizacji w body.
Jeśli puszki bez stabilizacji odpadają, to z czego wynika Twoje niezdecydowanie? Przecież w takim razie pozostaje już tylko Olympus.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Czym różni się E-P1 od E-P2? Bo ja nie widzę różnicy, ale może źle patrzę. Jest jakaś różnica w obrazku?
E-P2 ma port akcesoriów pod sankami i jest dostępny w czarnym kolorzeRóżnicy w jakości zdjęć za bardzo nie ma.
Czego nie wybierzesz bedzie dobrze, nie demonizuj braku stabilizacji, trzeba lapy cwiczyc, polecam strzelnice
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Co Wy wybralibyście? Olek E-P1, E-P2, E-PL1 czy Lumix GF1,GF2,GF3? Który z tych modeli i dlaczego?
Do tego zestawu dorzućmy jeszcze E-PM1.
Ostatnio edytowane przez Kamol3 ; 7.11.11 o 00:58
Z tych wymienionych? - E-PL1. Oldschoolowy wygląd mi akurat pasuje, chyba najlepszy obrazek - szczegół, silnik JPG, no i cena! Ale to tak bardzo subiektywnie.
Jak wyżej, siedzi właśnie w torbie od kilku dni![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nigdy się nie tłumacz – przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
Mark Twain